Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İl Emniyet Müdürü Kurt, Ramazan Bayramı ve Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 179. yılını kutladı

Ramazan Bayramı ve Türk Polis Teşkilatının 179’ncu yıl dönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımlayan Erzincan İl Emniyet müdürü Kenan Kurt, Ramazan Bayramı’na daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyor, beraberinde Türk Polis Teşkilatımızın kuruluşunun 179. yılını kutlayarak adeta çifte bayram yaşıyoruz” dedi.

Ramazan Bayramı ve Türk

İl Emniyet Müdürü Kurt mesajında; Bayramlar, milli birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştirdiğimiz; sevinçlerimizi ve mutluluğumuzu paylaştığımız sevgiyi, saygıyı ve hoşgörüyü simgeleyen özel günlerdir.

Huzur ve güven içinde geçirilen bir Ramazan ayını daha geride bırakırken birlik ve beraberliğimizin, manevi değerlerimizin temel unsurlarından olan bir Ramazan Bayramı’na daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyor, beraberinde Türk Polis Teşkilatımızın kuruluşunun 179. yılını kutlayarak adeta çifte bayram yaşıyoruz.

TÜRK POLİS TEŞKİLATI OLARAK MİLLETİMİZİN GÖNLÜNDE TAHT KURMUŞ OLMANIN GURURUNU YAŞAMAKTAYIZ

Gücünü halktan ve kanunlardan alarak devletimizin demokratik otoritesinin gücünü temsil eden, milletinin hizmetinde, vazifesini hak, hukuk, vicdan ve ahlak temeline oturtan, milletimizin can ve mal güvenliğinin sağlanması için görevini her zaman fedakârca yapan, yeri geldiğinde kendi canını hiçe sayarak ulvî görevlerini yerine getiren Türk Polis Teşkilatı olarak; toplumumuzun güvenini ve takdirini kazanmış ve milletimizin gönlünde taht kurmuş olmanın gurur ve mutluluğunu yaşamaktayız.

VATANDAŞLARIMIZIN HUZURU TÜM VAZİFELERİ EKSİKSİZ OLARAK YERİNE GETİRECEĞİZ

Erzincan ilimizin huzur ve güvenliğini emanet ettiği bizler, bugüne kadar olduğu gibi bundan böyle de her türlü zorluğun üstesinden gelmeyi bilecek, ülkemizin ve vatandaşlarımızın huzuru ve esenliği için var gücümüzle çalışmaya devam edecek vatandaşlarımızın huzuru için ilke edindiğimiz tüm vazifeleri eksiksiz olarak yerine getireceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan Bayramının Ülkemize, Milletimize ve tüm İslam âlemine hayırlara vesile olmasını temenni ediyor ve başta kıymetli şehit ailelerimizin, kahraman gazilerimizin ve şuan Vatan için, Bayrak için, Millet için nöbette olup görev yapan herkesin Ramazan Bayramını tebrik ediyorum. Polis Haftası vesilesiyle dünden bugüne vazifeleri başında şehit düşen kahraman polislerimizi rahmet ve minnetle, emekli ve gazilerimizi şükranla yâd ederken, Erzincan ilimizde birlikte görev yaptığımız büyük bir özveri, sabır ve cesaretle hizmetlerini sürdüren arkadaşlarıma teşekkür ediyor; gece gündüz fedakarca görev yapan tüm kahraman polislerimize ve ailelerine de sağlık ve mutluluklar diliyorum.”