Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İkinci el otomobil piyasası: Değer artışıyla birlikte güvenin önem kazandığı bir dönem

Son dönemde, ikinci el otomobil ticaretinde fiyatların artışı, ikinci el araç alım satımında güvenilirlik ve yatırım yapılan araçlarla ilgili doğru bilgilere erişimin son derece kritik olduğunu bir kez daha hatırlatıyor.

Son dönemde, ikinci el

Ekspertiz Merkezleri: Güven Arayışındaki Tüketicilere Kritik Destek

Piyasada güvenilir bir rehberlik ve güvence arayışında olan tüketiciler için ekspertiz merkezlerinin önemi her geçen gün artıyor. Ancak oto ekspertiz alanında hizmet sunan bazı firmaların bilgi eksikliği ve donanımsızlık sorunları, tüketicileri büyük bir risk altına sokabiliyor.

Yeni Yaklaşımlar ve Şeffaflık

Bu durum alanında uzman teknisyenlerin, doğru ekipmanlar kullanarak ekspertiz yapmalarını daha önemli hale getiriyor. İstanbul Kartal’daki yeni şube açılışında, sektörde güven ve doğru bilgi sunmak adına sürekli olarak yeni çözümler geliştirdiklerini vurgulayan D-Expert Genel Müdür Yardımcısı Ozan Ayözger, ” D-Expert, 19 ilde 26 hizmet noktasında müşterilerine güvenilir ikinci el araç ekspertiz hizmeti sunuyor. Oto ekspertiz sektöründeki bilgi birikimimiz, teknisyenlerimizin alanlarında ehil olmaları ve yüksek teknoloji ürünü ekipmanlar ile şube donanımlarımızı oluşturmuş olmamız, üretilen ekspertiz raporlarındaki hata oranını en aza indirgiyor. Böylece ikinci el araç alımı yapan taraflar gönül rahatlığı ile yatırımlarını yapabiliyor. Diğer şubelerimizde olduğu gibi D-Expert, Kartal’daki yeni şubesinde de ikinci el otomobil alım satımında tüketicilere iç huzuru temin ederek ikinci el otomobil piyasasını desteklemeye devam edecek. Bu sayede ikinci el araç alıcıları daha güvenli ve bilinçli bir deneyim yaşayacaklar.” ifadelerini kullandı.