Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincan’da Türk bayraklarıyla donatılan polis araçlarının korteji ilgiyle izlendi

Türk Polis Teşkilatının 179’ncu kuruluş yıldönümü dolayısıyla Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü tarafında bir dizi etkinlik düzenlendi.

Türk Polis Teşkilatının 179’ncu

Farklı spor alanlarında düzenlenen turnuva ve oyunlarda şampiyonlar belli olurken derece yapan birim ve sporcular Erzincan İl Emniyet Müdürü Kenan Kurt tarafından ödüllendirildiler.

Etkinlik kapsamında ilk olarak Erzincan Belediyesi önünde bulunan Atatürk Anıtına İl Emniyet Müdürü Kenan Kurt tarafından çelenk konuldu. Saygı duruşu e İstiklal Marşının okunmasının ardından il emniyet müdürü Kurt günün önemine dair yaptığı konuşmasında tüm meslektaşlarının 179’ncu yıllarını tebrik etti.

Çelenk sunma töreninin ardından motorize ekiplerimizden oluşan kortej şehir turu yaptı. Türk bayraklarıyla donatılan polis araçlarının korteji, Erzincan halkı tarafından büyük ilgiyle izlendi. Şehrin işlek caddeleri olan Fevzi paşa ve Halit paşa Bulvarı üzerinde sirenler eşliğinde ilerleyen kortej daha sonra 13 Şubat Caddesi üzerinden şehitliğe hareket etti.

Vatan ve mukaddesat uğruna canlarını feda eden Şehitlerin Garnizon ve Polis Şehitliğindeki kabirleri İl Emniyet Müdürü Kenan Kurt, Erzincan Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdür V. Yafez Urgancı, Emniyet Müdür Yardımcıları, Birim Amirleri, Erzincan Emniyet Müdürlüğü Personeli ve Şehit aileleriyle birlikte ziyaret edildi. Garnizon ve Polis şehitliğinde Kuran-ı Kerim okunarak dualarla Aziz şehitlerimiz yâd edildi. Hatim duası akabinde, şehitlerimizin kabirlerine karanfiller bırakıldı.

Erzincan Belediyesi önünde düzenlenen törene Erzincan İl Emniyet Müdürü Kenan Kurt, Erzincan Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdür V. Yafez Ugrancı, Emniyet Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri, Erzincan Emniyet Müdürlüğü personeli ve Erzincan Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlüğü personelleri katıldı.