Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincan’da Kadir Gecesi dolayısıyla vatandaşlar camilere akın etti

Evveli rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennemden azad olma iklimi Ramazan’ın mübarek Kadir Gecesi’nde Rabbin rahmet ve merhametine, bağışına muhtaç müminler camileri doldurarak ellerini semaya, dillerini duaya, Rabbin mağfiretine/bağışlamasına açtılar.

Evveli rahmet, ortası mağfiret,

İl Müftülüğü tarafından şehirdeki camilerde Kadir Gecesi dolayısıyla program düzenlendi. Teravih namazının ardından camileri dolduran vatandaşlar, namaz kıldı, Kur’an-ı Kerim okudu ve dua etti.

Terzibaba Camisinde icra edilen Kadir Gecesi Özel Programında müminler, seçkin hafız hocaların tilavet ettiği Kur’an-ı Kerim’le, ilahi ekibinin okuduğu ilahi ve kasidelerle coştu, İl Müftüsü Muharrem Gül’ün yaptığı “Kadir Gecesinin fazileti, Ramazan ve Dayanışma” konulu sohbeti ve Ramazan boyunca okunan hatm-i şerif’lerin duasıyla gecenin feyz ve bereketi müminler üzerine sağanak olup yağdı.

Gece dolayısıyla cemaatle yapılan musafaha ve tebrikleşmelerin ardından farklı camilerde tesbih namazı kılındı, sabah namazı vaktine, tan yeri ağarıncaya kadar camiler cemaatin ibadet ve tezekkürü, tefekkürü, itikafı için kullanıma açık bırakıldı.