Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincan’da gençler ve aileleri Sabah Namazında buluştu

Bazı sivil toplum kuruluşları tarafından düzenlenen "Gençler ve Aileler Sabah Namazında Buluşuyor" programı, Erzincan’da Cami Kebir’de gençler ve ailelerin katılımı ile gerçekleştirildi.

Bazı sivil toplum kuruluşları

Yurt genelindeki tüm il ve ilçelerde yer alan camilerde milyonlarca Müslüman, STK’lar tarafından aileleriyle birlikte sabah namazına davet edildi. Omuz omuza saf tutacak olan vatandaşlar; depremzedeler, Mehmetçik ve öğrenciler için dua etti.

Erzincan’da düzenlenen “Gençler ve aileler sabah namazında buluşuyor” programı Cami Kebir’de yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

81 ile yapılan “Gençler ve Aileler Sabah Namazında Buluşuyor” ile ilgili sivil toplum yetkisinden yapılan açıklamaya göre, “Dijital bağımlılığın gençlerimizi kuşattığı bu çağda ve yeni bir eğitim döneminin arifesinde binlerce öğrencimiz için bir hatırlayış ve uyanış olacak bu buluşmamız. Güya modern coğrafyalarda yaşayıp kutsal değerlere asgari saygısını kaybetmiş bir toplumda yüreklerindeki kin ve nefret ateşiyle mübarek Kuran’ı tutuşturmaya çalışanlara da o kitabın hidayet ve rehber olmasını talep edeceğiz, mübarek Kuran’ın sahibinden.” Diye açıklamada bulunuldu.

Erzincan Cami Kebir’de gerçekleştirilen Gençler ve ailelerin yoğun ilgi gösterdiği program Kur’an-ı Kerim tilaveti, sabah namazı, tesbihat ve İl Müftüsü Muharrem Gül’ün yaptırdığı toplu dua ile sona erdi.