Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincan’da 179’ncu Polis Haftası Futbol Turnuvasının şampiyonu Çevik Kuvvet oldu

Erzincan’da Türk Polis Teşkilatının 179’ncu yılı dolayısıyla Futbol turnuvası düzenlendi. Turnuva oynanan final mücadelesinin ardından tamamlandı.

Erzincan’da Türk Polis Teşkilatının

Türk Polis Teşkilatının 179’ncu yılı kutlamaları kapsamında Erzincan İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı 32 birimin katılımı ile futbol turnuvası düzenlendi. Büyük çekişmelere sahne olan maçlar oynanan final maçı ile sona erdi.

Erzincan İl Emniyet Müdürü Kenan Kurt, İl Emniyet Müdür Yardımcıları, Şube müdürleri, birim amirleri ve polis teşkilatı personelleri ile vatandaşların katıldığı final mücadelesinde Çevik Kuvvet ile Özel hareket personelleri finalde karşılaştılar.

İl Emniyet Müdürü Kenan Kurt’un başlama vuruşu ile başlayan final mücadelesi oldukça sert geçti. Her iki tarafında pozisyon bulmakta zorlandığı mücadelenin her iki devresinde de gol sesi çıkmayınca mücadelenin normal süresi 0-0 sona erdi.

Türk Polis Teşkilatının 179’ncu yılı kapsamında düzenlene futbol turnuvasının şampiyonunu penaltı atışları belirledi. Kalecilerin başarılı performansları penaltı atışlarını uzattı. Şampiyon penaltı atışları sonunda 7-6 galibiyet sağlayan Çevik Kuvvet oldu.

1 Nisan’da başlayan ve 32 takımın katıldığı turnuvanın Finalinde Özel Hareketi yenen Çevik Kuvvet şampiyon olurken, 2. Özel hareket, 3. İse Asayiş şube oldu.

Maç sonunda düzenlene kupa töreninde turnuvaya katılan tüm takımları tebrike eden İl Emniyet Müdürü Kenan Kurt ilk 3’e giren şube takımlarına kupalarını verdi. Tören 179’ncu yıl hatırası olarak toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.