Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincan Polisi çocukları bilgilendiriyor

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri çocukları her türlü suçtan uzak tutmak ve korumak, eğitim ve öğretim hayatlarını daha güvenli bir ortamda sürdürmelerini sağlamak için görevinin başında.

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü

2023-2024 Eğitim-Öğretim dönemi faaliyetleri kapsamında İl Merkezi Polis sorumluluk bölgemizde bulunan; “Kişisel/Genel Güvenlik ve Suçtan Korunma Yöntemleri, Çocuk Polisinin Görevleri, Hırsızlık, Dolandırıcılık ve Trafik Güvenliği” konularında bilgilendirmelerde bulunuldu.

Yapılan açıklamada; “Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube koordinesinde planlanan eğitim ile ilgili olarak Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü katılımıyla; Ulalar 75. Yıl Bayrak Ortaokulu, Göktürk İlkokulu’nda toplam 350 kıymetli öğrenci ve öğretmenlere bilgilendirme yapılmıştır” denildi.

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube ve Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen ziyaretlerde, 350 adet Güvenli internet kullanımı, dijital okuryazarlık, dolandırıcılık konularını içeren broşür ve İl Emniyet Müdürü Kenan Kurt tarafından öğrenci velilerine hitaben yazılmış mektup dağıtıldı.