Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincan İl Genel Meclisi 31 Mart 2024’de yapılacak yerel seçimler öncesi son toplantısını yaptı

Genel Meclis Toplantı Salonu’nda, 2024 yılının Mart ayının son haftasında, İl Genel Meclisi Başkanı Bekir Yıldız’ın yönetiminde, İl Genel Meclisi’nin son birleşimi gerçekleştirildi.

Genel Meclis Toplantı Salonu'nda,

İl Genel Meclisi Başkanı Bekir Yıldız, beş yıl boyunca üstlendiği Meclis Başkanlığı görevinden ayrıldı. Bekir Yıldız konuşmasında ” Erzincan’a hizmet yolculuğunda, her zaman birlikte hareket etmenin gücünü hissettik. Zorlukları göğüs gererken, birlik ve beraberlik ruhuyla ilerledik. Meclis toplantılarında alınan kararların çoğunluğunda oy birliğiyle hareket etmemiz, ortak bir amaç etrafında kenetlendiğimizin göstergesi oldu. Verilen görevi layıkıyla yerine getirmek için gece gündüz çalıştık. İmkanlarımız ölçüsünde, Erzincan’a ve hemşehrilerimize hizmet etmenin onurunu ve gururunu yaşadık. Bu güzel şehirde önemli hizmetlere imza atarak, Erzincan’ın kalkınmasına katkıda bulunmak bizim için bir onur kaynağı oldu. Buradan Erzincan vali yardımcımız ve İl Özel İdaresi Genel Sekreterimiz Mehmet Emre Canpolat ‘a , il özel idare personeli ve daire müdürleriyle birlikte, İlimiz, ilçelerimiz ve köylerimize verdikleri hizmetler ve gösterdikleri gayret için teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

 

Erzincan vali yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Emre Canpolat ise, yapılan çalışmalar ile ilgili bilgilendirmelerde bulunarak beş yıl boyunca sergilediği uyumlu çalışmalarından dolayı İl Genel Meclisi Başkanı Bekir Yıldız’a ve tüm meclis üyelerine teşekkür etti.

Toplantı, gündem maddelerinin görüşülmesi ve hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle son buldu.