Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincan İhya Vakfı ihtiyaçlı ailelere gönül köprüsü oldu

Her yıl olduğu gibi bu yılda Ramazan ayı boyunca ihtiyaç sahibi 200 ailenin iftar yemekleri İHYA Vakfı Havva Gürdoğan aşevi tarafından devam ettirildi.

Her yıl olduğu gibi

Erzincan İhya Vakfı tarafından kurulan gönül köprüsü ile Ramazan boyunca ihtiyaç sahibi ailelere yemek yardımı yanı sıra belirlenen yetim ve öksüz çocuklara hayırsever vatandaşlar ve İhya Vakfı tarafından destek oluyorlar.

Erzincan Atatürk Mahallesinde bulunan Vakıf binasında vakıf gönüllüleri tarafından ramazan ayı boyunca yapılan yemekler ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılıyor. Bu yılda yaklaşık 200 Afgan mülteciye Sümbül Valide Kız Kur’an Kursu bahçesinde mangal yapılarak iftar verildi.

İl Protokol ailelerinin yanı sıra Erzincan İl Müftüsü Muharrem Gül, Vakıflar Erzurum Bölge Müdürü Murat Uslu ve davetlilerinde katıldığı iftar programında Türkmen ve Türk vatandaşı olan Mahmut Alsatıf tarafından Kur’an tilaveti ve dua edildi.

Erzincan İhya vakfı gönüllüsü yapılan çalışma ile ilgili olarak yaptığı konuşmasında, “Bizler İhya vakfı ve vakıf gönüllüleri olarak hayırsever vatandaşlarımızın ve İhya vakfımızın destekleri ile 200 kişiye yemek dağıtımı yapıyoruz. Ayrıca Hayırsever vatandaşlarımız ve İhya vakfımızın destekleri ile yetim, öksüz çocuklar ve ihtiyaç sahibi ailelerimize yönelik gönül köprüsü kurduk.  Bizler bu ailelere ve çocuklarımıza vesile olarak yardımlarda bulunuyoruz. İnşallah Ramazan ayı boyunca verdiğimiz iftarın haricinde çocukları da bayram’da mutlu edeceğiz” dedi.

İftar programına katılım sağlayan Afgan Mülteciler; İhya vakfı gönüllüleri ve yöneticilerine teşekkür ederek; Bize her zaman yardımcı oluyorlar. Sadece yemek vererek değil her türlü ihtiyaçlarımızı karşılıyorlar. Allah Razı olsun” dediler.