Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincan Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü basın ile bir araya geldi

Erzincan Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Serdar Demirci, ilde görev yapan basın çalışanları ile kahvaltıda bir araya geldi. Kahvaltıda konuşan Müdür Demirci, basının her zaman yanlarında olduğunu belirterek gazetecilere teşekkür etti ve yürüttükleri projeler hakkında bilgiler verdi.

Erzincan Aile ve Sosyal

İl Müdürü Demirci yaptığı bilgilendirmede; Vizyon ve Misyon değerlerimiz doğrultusunda, Erzincan il  merkezi ve 2 ilçemizde bulunan toplamda 3 huzurevimiz ile yaşlılarımıza, yine İl merkezimizde faaliyet gösteren 3 kuruluşumuz ile çocuklarımıza, şiddet önleme ve izleme merkezimiz ve kadın konuk evimiz ile kadınlarımıza, İlimiz Merkezde faaliyet gösteren Engelsiz Yaşam Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezimiz ve 3 Özel Bakım Merkezi ile Engelli bireylerimize hizmet vermekteyiz.   İlimiz merkezi ve Tercan İlçemizde faaliyet gösteren Sosyal Hizmet Merkezlerimiz ile hanelerinde engelli bireylerimize bakan vatandaşlarımıza evde bakım, çocuklarımızın eğitim hayatlarına devam edebilmeleri için destek olduğumuz Sosyal Ekonomik Destek ile sahada ve hizmet merkez binalarımızda 7/24 esasına uygun olarak hizmetlerimize devam ediyoruz” dedi.

DESTEK ÖDEMELERİMİZ DEVAM EDİYOR

Erzincan Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünce kasım ayı itibari ile 2023 yılı içerisinde;

Toplam 81 milyon 465 bin TL Evde Bakım, 14 Milyon 114 Bin TL Sosyal Ekonomik Destek ödemeleri yapıldığını belirten il müdürü Demirci; Koruyucu aile hizmetinden faydalanan 40 ailemize 492 bin 755,11 TL ödeme gerçekleştirdiklerini söyledi.. 

Erzincan’da hizmet vermekte olan Üç Özel Bakım Merkezine 124 Engelli için toplamda 22 milyon 253 Bin TL, Doğum Yardımı kapsamında Erzincan’da hizmet modelinin yürürlüğe girdiği 20 Mayıs 2015 tarihinden bugüne kadar 20 bin 620 aileye 8 Milyon 770 Bin TL Ücretsiz Seyahat Ödemesi olarak 79 Toplu Taşıma aracı için aylık 2  bin 700 TL toplamda faal olarak çalışan 79 Şehir İçi Toplu Taşıma aracı için 213 bin 300 TL ödeme yapılmıştır” dedi.

İl Müdürü Demirci, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü olarak Engelli, Yaşlı, Kadın, Çocuk ve Aziz şehitlerimizin bizlere emaneti olan kıymetli aileleri ile kahraman gazilerimiz ve ailelerine sağlamış olduğumuz hizmetlerimize mesai mefhumu gözetmeksizin devam etmekteyiz” ifadelerine yer verdi.