Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Cumhur’un adayı Aksun’a esnaf ve vatandaşlardan yoğun ilgi

Erzincan Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Bekir Aksun, AK Parti İl başkanı Çetin Özyurt ve MHP il başkanı Bilgehan Çağrı Özarslan ile birlikte Park AVM ‘de açılan yöresel ürünler fuarına ziyarette bulundu.

Erzincan Belediye Başkanı ve

31 Mart seçimlerine sayılı günler kala seçim kampanyası çalışmalarına devam eden Cumhur İttifakı başkan adayı Bekir Aksun Park AVM’ de açılan yöresel ürünler fuarına gerçekleştirdiği ziyarette esnaf ve vatandaşların büyük ilgisi ile karşılaştı.

23 Şubat ve 10 Mart tarihleri arasında Erzincan Park AVM’ de açılan yöresel ürünler fuarına ziyarette bulunan Erzincan Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Bekir Aksun’a beraberinde AK Parti İl başkanı Çetin Özyurt, MHP il başkanı Bilgehan Çağrı Özarslan ve belediye meclis adayları eşlik etti. Başkan Aksun vatandaşlardan Cumhur ittifakına destek istedi.

Fuarın organizatörü Pars Fuarcılık işletme sahibi Umut Kıranatlıoğlu Park AVM’ de açılan yöresel ürünler fuarı ve çalışmaları ile ilgili Başkan Bekir Aksun’a bilgi verdi. Kıranatlıoğlu; Türkiye genelinde yöresel ürünlerin yanı sıra hediyelik eşya fuarları da düzenlediklerini Erzincan’da bulunmaktan dolayı mutlu ve memnun olduklarını belirterek Başkan Aksun ve Beraberindekilere Fuarı gezdirdi.

ERZİNCAN HER ZAMAN TERCİH EDİLİR ŞEHİR OLACAK

Erzincan Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Bekir Aksun Erzincan’da farklı şehirlerimizin yöresel ürünlerinin tanıtımının yapılması bizleri de mutlu ediyor. Bu tür fuarların yapılacağı büyük bir Fuar alanı çalışmamız olduğunun müjdesini buradan vermiş olalım. İnşallah 31 Mart’tan sonra verdiğimiz sözler ve projeler ile Erzincan’ı her zaman tercih edilir bir şehir haline getireceğiz” dedi.

Fuarda esnaf ve vatandaşlardan gördüğü ilgiden dolayı memnuniyetini de ifade eden Erzincan Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Bekir Aksun; vatandaşlardan 31 Mart’ta Cumhur İttifakına destek isteğini tekrarlayarak fuarın Erzincan’da bulunmasında emeği olan Pars Fuarcılık işletme sahibi Umut Kıranatlıoğlu’na teşekkür etti.