Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇES Kuruluşundaki Çocuklar ile Gaziler bir araya geldiler

Cumhuriyetin 100.yılında Geçmişten Geleceğe Mottosu ile Erzincan Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Çocuk Evleri Sitesi (ÇES) Kuruluşundaki Çocuklar ile Kahraman Gaziler bir araya geldiler.

Cumhuriyetin 100.yılında Geçmişten Geleceğe

Erzincan Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından Cumhuriyetin 100.Yılında Türkiye’nin geçmişi ile geleceğini buluşturmak amacıyla program düzenledi.

Erzincan Muharip Gaziler Derneği Başkanı Sabri Taş ve dernek üyesi Kıbrıs Gazileri, Çocuk Evleri Sitesindeki kalan çocuklar ile bir araya geldiler. Programda Kahraman Gaziler Kıbrıs Harekâtında yaşamış oldukları anılar ve göstermiş oldukları fedakârlıklar ile vatan ve bayrak sevgisinden bahsederek çocuklar ile güzel bir akşam geçirdiler.

Erzincan Muharip Gaziler Derneği Başkanı Sabri Taş, “Tarihin her döneminde hür yaşamayı, bağımsızlık ve İstiklalini canı pahasına korumayı ilke edinen Aziz Milletimiz bu uğurda Şehit ve Gazi olmayı büyük bir onur ve gurur kaynağı saymıştır. Aziz milletimizin asırlardır Anadolu toprakları üzerinde verdiği varoluş mücadelesinin şifresi; Ölürsem Şehit kalırsam Gazi deyişinde saklıdır”  dedi.