Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 85. Yılında rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz

Erzincan Baro Başkanı Av. Adem Aktürk Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 85. Yılında yayınladığı mesajın da; Gelecek nesillerin de, aynı anlayışla sorumluluklarını yerine getireceğine eminim” dedi.

Erzincan Baro Başkanı Av.

Başkan Av. Aktürk mesajında; 10 Kasım, Milletimiz için Atatürk’ü anma günü olduğu kadar, aynı zamanda O’nun ideallerini gerçekleştirme konusundaki kararlılığı gösterme günüdür.

10 Kasım; bir Milletin topyekûn istiklal mücadelesi verdiği bir dönemde azmi, cesareti ve ferasetiyle liderliğini yapan, düşmanların yurdumuzdan temizlenmesinde öncü olan Mustafa Kemal Atatürk’ü anmanın, bir kez daha anlamanın günüdür.

Atatürk’ün hayatını, mücadelesini, milletimize kazandırdıkları ve kazandırmak istediklerini doğru anlama bakımından 10 Kasım’ların önemi büyüktür.

Türk Milletine kendi kendini yönetme hakkını ve kendi kaderini tayin etme imkânını veren Büyük Önder’in yine milletinin refah ve huzuru için bizlere hedef gösterdiği muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkma idealini gerçekleştirmek, hepimizin ortak sorumluluğudur.

Gazi’nin hatırasına sahip çıkmak, bağımsızlığımıza, vatanımıza, bayrağımıza, Cumhuriyete Kurtuluş Savaşı ruhuyla sahip çıkmayı gerektirir.

Cumhuriyet’i ilelebet yaşatma ve kazanımlarımızı ileriye götürme konusunda güçlü bir iradeye sahip olduğumuzu vurgulamak istiyoruz.

Gelecek nesillerin de, aynı anlayışla sorumluluklarını yerine getireceğine eminiz.

Bu düşüncelerle; Cumhuriyetin kurucusu, istiklal mücadelesinin önderi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü vefatının 85. yıl dönümünde bir kez daha rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz.