Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincan Kızılay maden suyu fabrikası 37 ülkeye ihracat yapıyor

Erzincan Kızılay madensuyu fabrikasını ziyaret eden Milletvekili Karaman, Milletvekili Adayı Mehmet Cavit Şireci ve partililer fabrikayı gezerek yetkililerden yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldılar.

Erzincan Kızılay madensuyu fabrikasını

14 Mayıs tarihinde gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. dönem milletvekilliği seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren AK Parti Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Cavit Şireci, AK Parti İl Başkanı Çetin Özyurt, Merkez İlçe Başkanı Hakan Ördek ve partililer Kızılay madensuyu fabrikasını ziyaret ettiler.
Fabrikayı gezen AK Parti Erzincan milletvekili Süleyman Karaman burada bir açıklama yaparak şu ifadeler yer verdi; 2014 yılında hizmete başlayan Erzincan Kızılay Maden suyu fabrikası kapasitesini her geçen gün artırarak yaklaşık 37 ülkeye ihracat yapıyor. Hem Erzincan’a istihdam sağlıyor, hem de Erzincan’ın ismini Dünya’ya duyuruyor bunun için çok mutluyuz çok gururluyuz, çalışanlarına ve yönetimine başarılar diliyorum diye konuştu.
Ziyarette çalışanlar ile bir süre sohbet eden milletvekili Karaman çalışanların Kadir gecelerini kutlayarak hayırlı bayramlar temennisinde bulundu.