Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincan; Milletvekili adaylarını bağrına bastı

28. Dönem milletvekilliği listelerinin belli olması ve YSK’ ya teslim edilmesinin ardından isimleri açıklanan Erzincan Milletvekili adayları Süleyman Karaman ve Mehmet Cavit Şireci Erzincan’da gelişlerinde büyük coşku ile karşılandılar.

28. Dönem milletvekilliği listelerinin

Hedef İkide İki Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilli seçimleri için aday tanıtım toplantısı sonlandı. Aday tanıtımlarının ardından Milletvekili Adayları, aday oldukları il ve bölgelere gitmeye başladı. 12 Nisan 2023, 17.18 18 0 Erzincan’dan aday olan 1. Sıra Milletvekili Adayı Süleyman Karaman ve 2. Sıradan aday olan Mehmet Cavit Şireci, Erzincan’a geldi.

Erzincan girişinde Yalnızbağ kavşağında büyük bir coşkuyla karşılanan adaylar parti il binasına kadar yüzlerce aracın bulunduğu konvoy ile geçti. Parti önünde büyük bir kalabalık ile karşılaşan adaylara Milletvekili Burhan Çakır’da eşlik etti.

BİZ SEFERE ÇIKTIK ZAFER ALLAH’TAN

Programda konuşan AK Parti Erzincan İl Başkanı ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Mehmet Cavit Şireci, “Kıymetli dava arkadaşlarım büyük karşılama için çok teşekkür ederim. Yalınızbağ kavşağında çok güzel bir konvoyla karşılandık. Hepinizden Allah razı olsun. AK Parti 2002 yılında kuruldu. 2002 yılından beri ben bu partinin içerisinde çeşitli kademelerde görev yaptım. Görev yapmaya da devam ediyorum. İlk başka kurucu olarak kıymetli İl Başkanımız Yüksel Çakır’dan, Abdurrahman Keleş’den, Salih Eğinlioğlu’ndan, Cemalettin Baysoy’dan, Burhan Çakır, Orhan Bulut gibi İl Başkanlarımdan çok şeyler öğrendim. Yine Belediye Başkan Yardımcılığı yaptığım zaman Mehmet Buyruk Başkanımdan ve Yüksel Çakır Başkanımızdan, bir sürü örneklerle verebileceğim iyi şeyler öğrendim. Şimdiye kadar 2017 yılında AK Parti İl Başkanı olduğumdan beri de bu tecrübelerimi tüm Erzincan halkıyla paylaşmaya gayret ettim. Şimdi de Milletvekili Adayı olarak karşınızdayım, gerisi nasip kısmet. Biz sefere çıktık zafer Allah’tan diyoruz. Hiçbir ayrım yapmadan çalıştık. Bütün Kadın Kolları, Gençlik Kolları, Ana Kademe, Merkez İlçe ile hep bir aile ortamında çalışmaya gayret ettik. Bundan sonra da görevi devir alacak arkadaşım ile beraber bir aile gibi çalışacağız. Beni bu göreve layık gören başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, çok kıymetli Sayın Binali Yıldırım Beyefendi’ye ve teşkilat üyelerime şükranlarımı arz ediyorum” dedi.

14 MAYIS’TA BİR KEZ DAHA ERZİNCAN OLARAK YENİDEN TARİH YAZACAĞIZ

Kapı kapı dolaşacaklarını söyleyen Milletvekili Burhan Çakır, “Bugün bayrağı devretme günü geldi. Şehrimize her anlamda hizmet eden milletvekilimiz Sayın Süleyman Karaman, 6 aydır Erzincan’ımızın her mahallesinde dokunuşları olan İl Başkanımız Mehmet Cavit Şireci, Ben inanıyorum ki 14 Mayıs’ta bir kez daha Erzincan olarak yeniden tarih yazacağız. Bizde bencillik yoktur, bizde dava ve gönül adamlığı vardır. Bu süreçte inşallah hep birlikte vatanımız, milletimiz için, Erzincan’ımız için dur durak demeden, gece gündüz demeden her kapıyı çalacağız, her gönüle dokunacağız ve Allah’ın izniyle 2023 hedefleri doğrultusunda bu iki arkadaşımızı bu kutlu davada sizlerin oylarıyla milletvekili olarak seçeceğiz. Sandıklarda bir kez daha güçlü çıkacağımızdan hiç şüphemiz yoktur” diye konuştu.

NEREYE GİDERSEK GİDELİM BİZ HER ZAMAN ERZİNCANLIYIZ

Bu güzel karşılama için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Değerli kardeşlerim hem milletvekili olarak hem de aday olarak kürsüye çıktık. Burada diyorum ki evimiz olan AK Parti’de önü hem Doğu’ya hem Batı’ya dönük ama yönü her zaman doğruya dönük olan AK Parti’de bir arada olmaktan şeref duyuyoruz. Ben Erzincanlıyım. Ben her yerde Erzincanlıyım. Nereye gidersek gidelim biz her zaman Erzincanlıyız. Erzincan’ı dünyaya reklam yapmak için çok çaba gösterdik. Çinliler bile Erzincan’ı öğrendi. Erzincanlı olmak büyük bir şereftir. Hedefimiz, Cumhurbaşkanımızı tekrar ülkemizin başına getirmek. Erzincan’da bu karşılamadan sonra Sayın Şireci ile birlikte 2 Milletvekili çıkaracağız. Biz Burhan kardeşimle birbirimizi hiç kırmadık. Kardeşliğimizde devam edecek” ifadelerine yer verdi.

Yapılan konuşmaların ardından il başkanlığı görevinden ayrılan Mehmet Cavit Şireci görevi AK Parti il başkan yardımcısı Çetin Özyurt’a bıraktı.