Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kandiller af ve şükür vesilesidir

Berat Kandili dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımlayan AK Parti Erzincan İl Başkanı Çetin Özyurt, Ramazan ayının habercisi olan Berat Kandilini idrak etmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Berat Kandili dolayısıyla bir

Başkan Özyurt mesajında: “Birlik ve beraberlik içerisinde gönülleri fethederek, ülkemizde, İslam aleminde beratın hayrımıza ve kurtuluşumuza vesile olmasını diliyorum. Sevgili Peygamberimiz (SAV) bu gecede Allah’a çokça ibadet edilmesini, gündüzünde ise oruç tutulmasını tavsiye etmiştir. Berat gecesi güneş batınca Allah Teâlâ’nın dünyaya rahmetiyle tecellî ederek fecre kadar: ‘Bağışlanmak dileyen yok mu, onu bağışlayayım! Rızık isteyen yok mu, ona rızık vereyim! Belâya dûçar olan yok mu, ona afiyet vereyim!..’ buyurduğunu müjdelemiştir.

KANDİLLER AF VE ŞÜKÜR VESİLESİDİR

Ramazan ayının habercisi olan Berat Kandilini idrak etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Af ve şükür vesilesi olan kandiller, müminler için de manevi bir arınmanın yanında, hayat muhasebesi yapma fırsatı sunan müstesna gecelerdir. Berat Kandili de bu önemli gecelerden biridir. Bu gece yüce Mevla’mızdan beratımızı isteyelim. Sorumluluklarımızı yeniden hatırlayalım. Maneviyat duygularımızı en üst düzeyde yaşayacağımız bu mübarek gecenin; bizleri birlik, dirlik, kardeşlik ve barış içinde yaşamaya ulaştırmasını diliyor, tüm İslam Âlemi’nin mübarek Berat Kandili’ni kutluyorum” dedi.