Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yardımlar Devam Ediyor

Birçok alanda yardım faaliyetlerini sürdüren Erzincan İnsani Yardım Derneği (İHH) Ramazan ayı boyunca yapmış oldukları yardımlarda destek sağlayan Erzincanlı vatandaşlara teşekkür etti.

Birçok alanda yardım faaliyetlerini

Erzincan İnsani Yardım Derneği (İHH) olarak ramazan ayı faaliyetleri ile ilgili olarak açıklama yapan İnsani Yardım Derneği (İHH) Erzincan Şubesi sekreteri Mustafa Uçar, Ramazan ayı içerisinde çok güzel çalışmalar yaptıklarını belirterek, Erzincan halkımız çok ciddi yardımlarda bulundu dedi.

Uçar açıklamasın da; “Erzincan halkımızın bu güzel yardımlarına çok teşekkür ederiz.  Anadolu insanımız tüm dünyaya umut olmaya devam ediyor ve olmaya da devam edecek.

Erzincan İnsani Yardım Derneği (İHH) olarak Ramazan faaliyetlerimize su kuyuları ile başladık diyen Uçar, Erzincan Zeki Müşir Paşa ilkokulu Erzincan ortaokulumuzun güzide çalışmaları ile Afrika’da Çad ülkesinde su kuyusu Sponsorluğunu üstlendiler ve başarılı oldular. Erzincan Zeki Müşir Paşa İlkokulu ve Erzincan Ortaokulu idareci, öğretmen, veli ve öğrencilerine çok teşekkür ediyoruz.

İHH Erzincan şubesi olarak bu yıl su kuyumuzun ikincisini de açmış bulunuyoruz. Afrika da Erzincan halkı olarak Şeyh Ahmet Yasin su kuyusunu açarak o bölgede ki mazlum insanlarımızın faydalanmalarını sağladık. Buradan bu kuyuların açılışında katkıları bulunan tüm hemşerilerimize çok teşekkür ediyorum.

2011 yılı Suriye savaşının başlamasından günümüze kadar Erzincan İHH ve halkı olarak ciddi manada desteklerimiz oldu. Allah Nasip ederse bugün 50. Tırımızı göndereceğiz. Göndereceğimiz 50. Tırımızda yaklaşık 150 Bin TL değerinde Un, Bakliyat ve kuru gıda dan meydana geliyor. Aynı zamanda Ramazan yardımları olarak ta tespit ettiğimiz 700 aileye içinde bulunan malzemenin değeri 90 TL olan 700 koli dağıttık yani yaklaşık 60 Bin TL değerinde kolilerden oluşan yardımlarımız oldu. Yardım noktasında ulaşabildiğimiz tüm ailelere yardımlarımızı verdik.

15 Mayıs Dünya Yetimler günün de Erzincan ilimizde bulunan yetimlerle birlikte olduklarını ve 20 yetim aileyi giydirdiklerini belirten İnsani Yardım Derneği (İHH) Erzincan Şubesi sekreteri Mustafa Uçar, Yetimlerimiz için bayram alış verişleri yaptık bu yardımlarımız da yaklaşık 5 Bin TL değerinde oldu. Yardım ettiğimiz yetim yakınları ile birlikte iftar da bulunarak yetimlerimiz gibi yakınlarının da gönüllerini aldık. Ramazan ayı içerisinde ayrıca genel iftar sofralarımızda oldu. Yetim ve ihtiyaç sahipleri ile birlikte yapmış olduğumuz iftarlarda İHH olarak bizleri çok mutlu etti.

Bizlere her türlü desteği sağlayan Erzincan Halkımıza buradan İnsani Yardım Derneği (İHH) Erzincan Şubesi olarak teşekkürlerimizi iletiyor hayırlı Ramazanlar ve şimdiden hayırlı bayramlar temennisinde bulunuyoruz” dedi.