Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Avcı. BAĞ-KUR Primleri Çok Pahalı

Terziler ve Konfeksiyoncular federasyonu Yönetim Kurulu üyesi ve Erzincan Terziler ve Konfeksiyoncular Odası Başkanı Muammer Avcı terziler ve Konfeksiyoncu esnafının sıkıntılarını dile getirdi.

Terziler ve Konfeksiyoncular federasyonu

Avcı yaptığı açıklamasında ” Bizim kendi odamın açısından söylüyorum ama tabii ki esnafımız dediğim gibi vergi yükü BAĞ-KUR yükünden dolayı insanlar sıkıntıda. Yoksa iş yerlerinde insanlarımızı gidip alışveriş yapıyorlar. Terzimize gidiyoruz terzideki sıkıntılar dinliyoruz. Onların ekonomik güçlerine göre hareket etmeye çalışıyoruz. Ama şikâyet her zaman yine geliyor sosyal dayanışmayı o da BAĞ-KUR primleri çok pahalı odamız olarak biz 1950 yılından beri terziler odası Ankara’da temsil edilemiyordu.

Ben şahsım odam adına Terziler ve Konfeksiyoncular Federasyonu Yönetim Kurulu üyesiyim her toplantıya gittiğimizde gündemdeki ne varsa ekonomik olarak onları görüşüyoruz. Erzincan’daki sorunları söylüyoruz. Buradaki arkadaşlarınızdan edindiğimiz bilgiler de alıp götürüyoruz ve en baş sırada sosyal pirimler ve BAĞ-KUR sorunları geliyor çünkü 963 lira küçük esnaf için sıkıntılı “ dedi.