Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yiğit Ensar Çetinkaya Beslenme ve Diyet Uzmanlığı Ofisi kapılarını hizmete açtı

Erzincan’da Karaağaç Mahallesi Şehit Yüzbaşı Devraut caddede bulunan Yiğit Ensar Çetinkaya Beslenme ve Diyet Uzmanlığı Ofisi büyük katılım ile kapılarını hizmete açtı.

Erzincan’da Karaağaç Mahallesi Şehit

Açılışa Erzincan Belediye başkanı Bekir Aksun, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Cavit Şireci, Ticaret Odası Başkanı Ahmet Tanoğlu, Diş Hekimi Serdar Çetinkaya, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri, meslektaşları, ailesi ve davetliler katıldı.

Yoğun katılımın olduğu açılışta konuşan Beslenme ve Diyet Uzmanı Yiğit Ensar Çetinkaya; Sağlıklı yaşam için sağlıklı beslenme diyerek çıkmış olduğum bu yolun ilk günü. Herkesin bildiği gibi beslenme sağlığın temelini oluşturur. Diyetisyen olarak amacım insanları sosyal hayatından uzaklaştırmadan pratik ve alternatif yöntemlerle hayatlarını kaliteli bir yaşama dönüştürmektir. Bu sebeple yıllardır eğitimini almış olduğum beslenme alanındaki bilgi birikimimi ve tecrübelerimi sizlerle paylaşabilmek adına kliniğimi açıyor ve bu güzel günde beni yalnız bırakmayarak davetimize icabet edip açılışımıza geldiğimiz için hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

Açılış kurdelesini kesen Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Cavit Şireci, Ticaret Odası Başkanı Ahmet Tanoğlu hayırlı olsun temennisinde bulundular.

Açılış ve ikramın ardından Beslenme ve Diyet Uzmanı Yiğit Ensar Çetinkaya katılımcılara mesleki konularda bilgilendirmelerde bulundu.