Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Trafik ekipleri motosiklet sürücülerine yönelik kış lastiği denetimi yaptı

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü Ülke genelinde başlayan kış lastiği uygulamaları kapsamında motosiklet ve motorlu bisiklet sürücülerine yönelik denetim yaptı.

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü

Özellikle kış ayı dolayısıyla buzlanmalara karşı sürücülerin uyarıldığı uygulamalarda hedef kaza oranlarının en aza indirilmesi.

Uygulama ile ilgili yetkililer tarafından yapılan açıklamada; Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü olarak ülke genelinde olduğu gibi Erzincan ilimiz dede kış tedbirleri kapsamında özellikle incinebilir yol kullanıcılarından motosiklet ve motorlu bisiklet sürücülerine yönelik kış lastiği uygulaması gerçekleştirdikleri belirtildi.

Motosiklet ve motorlu bisiklet sürücülerini kış lastiği kullanmaları konusunda uyaran yetkililer, yağışlı ve buzlu havalarda trafiğe çıkılmaması, takip mesafelerinin arttırılması gibi konularda uyarı ve bilgilendirmelerde bulundular. Uygulamada canlandırmalar da yapılarak uygulamada amacın kazaların en aza indirilmesi ve güvenli trafik ortamının sağlanması olduğu ve uygulamaların sıklıkla devam edeceği ifade edildi.