Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Özarslan, İsrail insanlıktan nasibini almamış bir devlettir

Gazze’de faal olan hastaneye hava saldırısı düzenleyen ve 500 kişinin şehit edilmesini kınayan Milliyetçi Hareket Partisi Erzincan İl Başkanı Bilgehan Çağrı Özarslan, İsrail insanlıktan nasibini almamış bir devlettir” dedi.

Gazze’de faal olan hastaneye

Özarslan yayınladığı yazılı mesajında; Evrensel hükümleri yok sayan, tarihte sadece İsrail Hükümetine özgü olan, Hastane bombalayacak kadar aşağılık bir eylemle karşı karşıyayız, Gazze’de el-Ehli Baptist hastanesini bombalayarak bir kez daha bu özelliklerini dünyaya ispatlayan İsrail insanlıktan nasibini almamış bir devlettir.

Sivil, çoluk çocuk, yaralı demeden bu katliamı, ancak ve ancak tam olmamış,  buçuk bir toplum yapabilir, Türk Milleti olarak tarihte her zaman mazlumun yanında, zalimin karşısında Elif gibi dimdik durduk, tüm ahlar beddualar İsrail ve onların destekçilerine olsun.

Sadece ah ve beddua etmiyoruz, İslam dünyasına yeniden sesleniyoruz,

Benim tuzum kuru diyen, yıllardır sömürülerek, dünya hayatını, ahretine değişen ve bu zulmü görmezden gelen Ülkeler sözümüz sizedir, bırakın bu zulme karşılık vermeyi, hatta el altından İsrail’i destekleyen ülkeler, sözümüz sizedir…

İslam’ın sancaktarı bu millete, bizlere ne zaman ve hangi koşullarda görev düşerse, bilinmelidir ki her Türkün Mehmetçik üniforması daha kurumamıştır, bizler şerefli bu üniformayı hiç çıkarmadık ve her an göreve hazırız.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin de ifade ettiği gibi; sanmasınlar sadece Kudüs, Sadece Gazze İslam’dır, buraların dağı İslam’dır, taşı İslam’dır, kuşu İslam’dır, kurdu İslam’dır, havası İslam’dır, toprağı İslam’dır ve koruyucusu Allah’tır. Allah Filistinli kardeşlerimizin yardımcısı olsun, selamımız Türkeli’nden Filistin’edir” ifadeleri yer aldı.