Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Milli Takıma Erzincan’dan 8 oyuncu davet edildi

Türkiye Badminton Federasyonu, Polonya’da yapılacak Avrupa Kadın Takım Final Şampiyonası ve Azerbaycan’da yapılacak uluslararası puan turnuvasına Erzincan’dan 8 sporcu ve 2 antrenör görevlendirdi.

Türkiye Badminton Federasyonu, Polonya'da

Türkiye Badminton Federasyonu, Polonya’da yapılacak Avrupa Kadın Takım Final Şampiyonası ve Azerbaycan’da yapılacak uluslararası puan turnuvasına Erzincan’dan 8 sporcu ve 2 antrenör görevlendirdi. Daha önce yapılan Türkiye şampiyonalarında Erzincanlı sporcular yaptıkları başarılı performanslarından dolayı Milli Takım’a davet edildiler.

Milli takıma davet edile milli sporcular ortak hedeflerini mevcut iki turnuvada ülkeyi başarılı bir şekilde temsil ederek madalyalarla yurda dönmek olduğunu belirttiler.

Milli takım hocası olarak görevlendirilen Murat Sönmez ve Uğur Erçetin, yaptıkları açıklamada, “Küçük yaşlarda aldığımız sporcuların bütün yas gruplarında milli takıma girip, simdi de büyükler A milli takımında 8 sporcu birden yer alması bizi gururlandırdı. Su an planımız sporcularımızı büyükler a milli takımında da Türkiye’ye yeni başarılar getirmektir. Milli takımımıza seçilen sporcularımız şu sporculardan oluşmaktadır:  İlayda Özelgül, Nazlı Can İnci, Bengisu Erçetin, Sare Ece Baskın, Yasemen Bektaş, Cansu Erçetin, Zehra Erdem ve Emre Sönmez. Sporcularımıza küçük yaşlardan itibaren destek veren Erzincan Gençlik Spor İl Müdürlüğüne, Erzincan Milli Eğitim Müdürlüğüne, Sporcuların kulüpleri olan Erzincan İl Özel İdaresi Spor Kulübü’ne ve Erzincan Türk Telekom Spor Kulübüne teşekkür ederiz” ifadelerine yer verdi.