Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kemah ilçe Kaymakamı Ökkeş Safa Türkoğlu göreve başladı

Erzincan Kemah ilçe Kaymakamı, Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile değişti Malatya Darende Kaymakamı Ökkeş Safa Türkoğlu, Erzincan Kemah Kaymakamı olarak atandı.

Erzincan Kemah ilçe Kaymakamı,

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’ de yayımlanan Mülki İdare Amirleri Kararnamesi ile Malatya Darende Kaymakamı Ökkeş Safa Türkoğlu, Erzincan Kemah Kaymakamı olarak atandı

KEMAH  KAYMAKAMI ÖKKEŞ SAFA TÜRKOĞLU

Ökkeş Safa Türkoğlu Osmaniye’de doğmuştur. İlk, orta ve lise öğrenimini yine Osmaniye’de tamamlamıştır. İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü’nden mezun oldu. Evlidir ve bir erkek çocuğu vardır.

Hatay/Dörtyol Vergi Dairesi Müdürlüğü’nde Gelir Uzman Yardımcısı olarak çalıştı. İçişleri Bakanlığı’nın açtığı 107. Dönem Kaymakamlık  sınavını kazandı ve Mülki İdare Amirliği mesleğine intisap etti. Karaman Valiliği Kaymakam Adayı olarak atandı ve il stajını tamamladı.

Ökkeş Safa Türkoğlu, Hatay/Arsuz ve Şanlıurfa/Ceylanpınar ilçelerinde Kaymakam refikliği stajını yaptı. Ayrıca Adana/Aladağ ve Kastamonu/Ağlı ilçelerinde Kaymakam vekili olarak görev yaptı.

İçişleri Bakanlığı tarafından düzenlenen 107. Dönem Kaymakamlık Kursunu başarıyla tamamlatarak 2021 yılında Darende  ilçesine atanan Ökkeş Safa Türkoğlu, yeni Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Erzincan Kemah İlçe Kaymakamı olarak atanarak görevine başladı.