Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kemah Genç Kızılay’dan 15 Temmuz resim sergisi

Genç Kızılay Kemah ve Kemah Gençlik Merkezi 15 Temmuz hain darbe girişiminin 7. Yıl dönümü münasebetiyle gönüllü gençlerin hazırladığı Ebru ve Ahşap yakma eserleri sergisi açıldı.

Genç Kızılay Kemah ve

Erzincan Kemah ilçesi Genç Kızılay ve Kemah Gençlik Merkezi gönüllüleri tarafından 15 Temmuz darbe teşebbüsü konulu resim sergisi Kemah tarihi Gülabibey cami meydanında sergilendi.

Genç Kızılay Kemah ilçe başkanı Esma Nur Sevim ve Kemah Gençlik Merkezi eğitmeni Sümeyra Demirpolat’ın üstlendiği 15 Temmuz resim sergisine Kemah Kaymakamı Ümit Gürsançtı, ilçe protokolü ile vatandaşların ilgisi büyük oldu.

Sergi ile ilgili bilgi veren Genç Kızılay Kemah ilçe başkanı Esma Nur Sevim; biz Genç Kızılay Kemah olarak 15 Temmuz destanı ile ilgili Ebru ve Ahşap yakma eserlerden oluşan sergimizi açtık. Kemah tarihi Gülabibey cami meydanında yaklaşık 20 adet sergimizi açarak 15 Temmuz ile ilgili bilgiler verdik. Bugün 15 Temmuz insanlarının duygu ve hassasiyetleri çok yüksek. Bizlerde bu duygu ve hassasiyete binaen Kemah Genç Kızılay olarak 15 Temmuz il eilgili sergimizi açarak onların hassasiyetlerine cevap vermeye çalıştık” dedi.

Sergiyi gezen vatandaşlar Ebru ve Ahşap yakma eserleri çok beğendiklerini ifade ederek emek verenlere teşekkür ettiler.