Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Karayolları camiasının acı günü

Karayolları Erzincan 164 Şube Şefliğinin önceki şeflerinden Muammer Arpaz’ın ani vefatı Karayolları camiasını yasa boğdu.

Karayolları Erzincan 164 Şube

Erzincan’da uzun yıllar Karayolları 164. Şube Şefliği görevini yürüten ve 2 yıl önce Antalya’ya tayini çıkan Muammer Arpaz’ın geçirdiği rahatsızlık sonucu ani vefatı sevenlerini ve Karayolları camiasını üzdü.

Erzincan Karayolları eski şefi olan Muammer Arpaz’ın 2022 yılı Nisan ayında Antalya’ya tayini çıktığı ve 2 yıldır Antalya’da Şube Şefi olarak görev yaptığı öğrenildi.

Antalya’da katıldığı bir davet sonrası rahatsızlanan ve hastanede bir süredir tedavi altında tutulan Arpaz’ın durumunun kötüye gitmesi üzerine yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı belirtildi.

CENAZESİ SİVAS’A GETİRİLDİ

Aslen Sivaslı olan ve uzun yıllar Erzincan Karayolları 164. Şube şefliğinde görev yapan Muammer Arpaz, Erzincan’da tanınan ve sevilen bir insandı. Sivaslı olan merhum Arpaz’ın cenazesinin Sivas’a getirildiği, ailesinin, sevenlerinin ve karayolları camiasının yoğun bir katılımıyla Sivas’a defnedildiği öğrenildi.