Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İstanbul’da feci yangında hayatını kaybeden Erzincanlı Binali Çayır Mertekli köyünde toprağa verilecek

29 kişinin feci şekilde hayatını kaybettiği İstanbul’daki tadilatta olan bir gece kulübündeki patlamada Erzincanlı bir kişi de hayatını kaybetti.

29 kişinin feci şekilde

İstanbul Beşiktaş Gayrettepe’de 16 katlı binanın eksi 1. ve eksi 2. katlarında faaliyet gösteren eğlence mekânında tadilat sırasında kaynak tüpünün patlaması sonucu çıkan yangında sonucu 29 kişi hayatını kaybetmişti.

Adli Tıp Kurumunda yapılan otopsi işlemlerinin ardından yangında ölen 29 işçinin kimlik tespit çalışmalarını tamamlanarak kimlikleri tespit edildi.

Feci olayda hayatını kaybeden işçilerden birinin de Erzincanlı olduğu Erzincan’ın Çağlayan Beldesi Mertekli köyü sakinlerinden Mehmet Çayır‘ın oğlu Binali Çayır’ın olduğu öğrenildi. Erzincanlı Binali Çayır’ın Pendik Esenyalı Seyit Seyfi Cemevinden öğlen namazına müteakip cenazenin namazı kılındıktan sonra Erzincan Mertekli Köyü’ne gönderileceği ve defnedileceği öğrenildi.

Gece kulübünün tadilatında çalışan Erzincan Mertekli köyü nüfusuna kayıtlı Binali Çayır Perşembe günü Mertekli köyü mezarlığında toprağa verilecek.