Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İl Özel idaresi sporcuları şampiyon olarak Erzincan’ın gururu oldular

Türkiye ve Erzincan’ı en

Türkiye ve Erzincan’ı en iyi şekilde temsil etmeye devam eden Erzincanlı Milli Sporcular Almanya’da düzenlene resmi turnuvada İl Özel idaresi sporcuları şampiyon olarak Erzincan’ın gururu oldular.

29 Mayıs-1 Haziran 2024 tarihleri arasında Almanya’da düzenlenen Yonex Bonn International 2024 Badminton Turnuvasında; Erzincan İl Özel İdaresi Spor Kulübünden milli sporcular Zehra Erdem ve Yasemen Bektaş ile Erzincan Türk Telekom Spor Kulübünden Emre Sönmez Türkiye’yi temsil etiler.

55 ülkeden katılan sporcularla devam eden turnuvada, çift kadınlarda 32 çift kadın sporcudan Erzincan İl Özel İdaresi sporcuları Zehra Erdem ve Yasemen Bektaş finalde Tayland’lı sporcuları yenerek şampiyon oldu ve Türkiye’ye altın madalya kazandırdılar.

Yine 42 çiftin yarıştığı karışık çiftler branşında Erzincan İl Özel İdaresi milli sporcusu Yasemen Bektaş ve partneri Erzincan Türk Telekom Spor kulübü sporcusu Emre Sönmez birlikte 2’nci olup, Türkiye’ye gümüş madalya kazandırdılar.

Erzincan Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Emre Canpolat yayınladığı mesajında; Ülkemiz ve Erzincan’ımıza bu gururu yaşatan sporcuları, antrenörlerini ve spor kulüplerini tebrik ederek, başarılarının devamı dileklerinde bulundu.