Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Genç Kızılay, Kemah'ta gönüllüler ile saha çalışmalarını sürdürüyor

Genç Kızılay Kemah ve Kemah Gençlik Merkezi Erzincan Kemah ilçesinde senelerdir aktif gönüllü faaliyetlerini aralıksız sürdürüyor.

Genç Kızılay Kemah ve

Gerçekleştirdikleri gönüllü faaliyetler ile ilgili bilgi veren Genç Kızılay Kemah İlçe Başkanı Esma Nur Sevim; Genç Kızılay Kemah olarak Kızılaycılık, Afet Bilinci, Psikososyal destek ve bilinçlemdirme çalışmalarımızla Kemah’ta gönüllülerimizle saha çalışmalarımızı sürdürmekteyiz” 
Genç Kızılay Kemah ve Kemah Gençlik Merkezi olarak Kemah’ta düzenlenen 45. Kemah Köyleri Dostluk Turnuvası’nda gönüllülerimiz ile yapmış olduğumuz fotograf sergimizi gurbetçi ve kemahlılar ile buluşturduk. Yoğun ilgi gördü. Tüm arkadşalarıma teşekkür ediyor bayramlarını kutluyorum” dedi.  
Genç Kızılay; gençlere dayanışma, yardımlaşma ve şefkat duygularını aşılamak; düşünce, dini dil, ırk ve cinsiyet farkı gözetmeksizin kardeşlik ve arkadaşlık bağlarını kuvvetlendirmek; milli ve manevi değerlerine bağlı, yurdunu ve milletini seven sağlıklı bir nesil yetiştirilmesine yardımcı olmak; Gönüllü Kızılaycılar kazanmak ve yetiştirmek; Kızı­laycılık ilkelerinin yurt ve dünya gençleri arasında yayılmasını sağlamak. Gençlerin de insan ıstırabının azaltılması yönündeki çalışmalara katılımını sağlamak için çalışıyor.

Genç Kızılay Kemah İlçe Başkanı Esma Nur Sevim, açtıkları resim stantında ziyarete gelenleri bilgilendirdiklerini ve çok iyi geri dönüşüm aldıklarını da söyledi.