Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gazilerimiz, Türk milletine emanet edilmiş manevi değerler olarak her zaman var olacaklardır

Milliyetçi Hareket Partisi Erzincan İl Başkanı Bilgehan Çağrı Özarslan 19 Eylül Gaziler günü münasebetiyle yayınladığı mesajında, ‘Gaziler Günü’ olarak andığımız bu önemli tarihin, Türk Milletinin maddi ve manevi varlığında çok ayrıcalıklı bir anlam ve önemi bulunmaktadır” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Erzincan

Özarslan mesajında; “Vatanın ve milletin ebedi bekası için, rengini şehitlerin kanından alan ay yıldızlı al bayrağın hür dalgalanması için, kalleş saldırılara, karanlık senaryolara, hayâsızca akınlara göğsünü siper ederek; Türk’ün cihangir ve kahraman evlatlarını her daim hatırlanan gazileri, bu anlamlı günde en içten hürmet ve muhabbet duygularla selamlıyorum.

Belirli gün ya da haftalara sığmayacak kadar değerli ve önemli olan Gazilerimiz, Türk Milletinin son yurdunda varlığını sürdürmesi için eşi ve benzeri olmayan bir mücadele örneği göstermişlerdir diyen MHP İl Başkanı Özarslan,  Bu itibarla, geçmişteki mücadeleleriyle bölücü ve yıkıcı mihraklara göz açtırmayan vatan sevdalılarını, yılın her anında ve gününde; saygı, minnet ve şükranla anmak, maddi sıkıntılardan uzak yaşamlarını sürdürmelerini sağlamak en başta gelen milli ve manevi bir görevdir dedi..

Gazilerimiz, Türk milletine emanet edilmiş manevi değerler olarak her zaman var olacaklardır. İftihar edilecek bir fedakârlıkla, yaşadığımız topraklara göz dikmiş hainlere aman vermeyen, canlarından dahi vazgeçmeyi göze almış olan Gazilerimizle ne kadar övünsek azdır. Her vatan evladı da Şehit ve Gazilerimizin mirasına sahip çıkmalı ve Bayrağı asla yere düşürmemelidir.

Gazilerimizin bu müstesna gününü kutluyor; hepsine sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir ömür geçirmelerini diliyorum. Ayrıca, 19 Eylül 1921 tarihinde Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından ‘Gazilik’ unvanı verilen Mustafa Kemal Atatürk’e, tüm Kahramanlarımıza, Aziz Şehitlerimize ve ebediyete intikal eden Gazilerimize de Cenabı-ı Allah’tan rahmet niyaz ediyorum.” İfadelerine yer verdi.