Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Esentepe Sosyal Tesisleri inşaatında çalışmalar aralıksız devam ediyor

Erzincan’da hemşerilerimizin özlemle beklediği, aileleri ile birlikte gidip güzel bir vakit geçirebilecekleri, güzide mekanlar arasında yer alacak olan Esentepe Sosyal Tesislerinde yapım çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Erzincan’da hemşerilerimizin özlemle beklediği,

Proje alanı 26.200 m2 olan Esentepe Sosyal Tesislerinde vatandaşlarımızın güzel vakit geçirebilecekleri oturma alanları, seyir terasları, çocuklarımız için oyun alanları, restoran, kafeterya, otopark yerleri ve sosyal donatılar yer alacak.

Esentepe Sosyal Tesisleri içerisinde yer alacak olan; Restoranın zemin katı 1.256 m2, 1’nci katı ise 706 m2 olmak üzere toplamda 1.962 m2 olacak. Kafeterya için ise toplam yapı alanı 483 m2 olacak.

Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun; “Üretken Belediyecilik anlayışı ile çalışmalarımıza devam ediyoruz. Göreve geldiğimiz günden bu güne kadar daha güzel bir Erzincan için Belediyemizin bütün imkânlarını kullanarak her alanda çok önemli çalışmalara imza attık. Can Erzincan’ımıza kazandıracağımız Esentepe Sosyal Tesisinin yapım çalışmaları da en kısa zamanda tamamlanarak vatandaşlarımızın hizmetine sunulacaktır” dedi.