Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincan’ın doğal güzellikleri ve kültürel mirasları baronun bastırdığı 2024 takviminde yar aldı.

Erzincan Baro Başkanı Adem Aktürk, kentin tanıtımına katkıda bulunmak için2024 yılına özel bir takvim bastırdıklarını kaydetti.

Erzincan Baro Başkanı Adem

Başkan Aktürk, “Erzincan’ımız gerek doğal güzellikleri gerekse tarih ve kültürel mirasları ile her karışı gezilip görülmeye değerdir. İlimizin tanıtımına katkıda bulunmak adına, memleketimizin gezilmeye görülmeye değer en meşhur 11 yerini baromuzun 2024 takviminde kullandık.

Evet, gerçekten bir başkadır benim memleketim. Ülkemizin gelişmesi ve refah düzeyinin artması için turizmin ne kadar önemli olduğunu hep söyler ve tartışırız. Tüketim alışkanlığının arttığı ve üretimin azaldığı ülkemizde, etkin olarak kullanılması gereken en önemli çalışmalardan birisi şehirlerimizin doğal ve kültürel güzelliklerini ön plana çıkartmaktır. 2024 yılının; adalet, sağlık, huzur, mutluluk, başarı ve refah getirmesini diliyoruz.

Otlukbeli Gölü, Ergan Dağı, Kemah Beşikli Ardos Gölü, Girlevik Şelalesi, Refahiye Dumanlı Yaylası, Tercan Konarlı Şelalesi, Kemaliye Karanlık Kanyon, Çayırlı Esence (Yedi Göller) Erzincan Tulum Peyniri, Kete ve Cimin Üzümü, Erzincan Doğa Sporları, Doğu Ekspresi İliç.

Listeye sığdıramadığım bir dünya yer daha var. Ne güzel memleketimiz var. Memleketim şarkısında anlatıldığı gibi; Havasına suyuna taşına toprağına, bin can feda bir tek dostuma, her köşesi cennetim ezilir yanar içim, bir başkadır benim memleketim. Evet, gerçekten bir başkadır benim memleketim. Ülkemizin gelişmesi ve refah düzeyinin artması için turizmin ne kadar önemli olduğunu hep söyler ve tartışırız. Tüketim alışkanlığının arttığı ve üretimin azaldığı ülkemizde bence etkin olarak kullanılması gereken en önemli çalışmalardan birisi şehirlerimizin doğal ve kültürel güzelliklerini ön plana çıkartmaktır.” diye konuştu.