Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincan’ın altın kızları Estonya’da altın madalya kazandılar

Estonya’nın Talin şehrinde 11-14 Ocak 2024 Tarihlerinde 45 Ülkeden 32 çift bayanın katıldığı uluslararası Yonex Estonya İnternasyonel turnuvasında Erzincan’ın altın kızları Türkiye’ye birincilik kazandırdılar.

Estonya'nın Talin şehrinde 11-14

Erzincan’ın yetiştirmiş olduğu Avrupa şampiyonu Milli sporcuları Nazlıcan İnci ve Bengisu Erçetin çift kızlar branşında sırasıyla Fransız, Estonaya, İsveçli rakiplerini yenerek finale kaldılar.

Finalde de güçlü İngiliz rakiplerini 2-1 yenerek Türkiye’ye altın madalya kazandıran Erzincan’ın altın kızları Türk bayrağını bir kez daha en üst noktaya taşıdılar.

Turnuvayla ilgili bilgi veren Milli takım Antrenörleri Murad Sönmez ve Uğur Erçetin; Biz sporcularımızı uluslararası turnuvalara ülkemizi en iyi şekilde temsil etmeleri için var gücümüzle beli bir program dahilinde disiplinli bir şekilde çalıştırıyoruz, hedefimizde Olimpiyatlara katılmak var. Bu hedefimize ulaşmak içinde Türkiye Badminton Federasyonu Erzincan Gençlik Spor İl Müdürlüğümüz ve sporcularımızın kulüpleri olan Erzincan Türk Telekom Spor Kulüplerimizin vermiş oldukları desteklerle başarılarımız artarak büyümektedir” Bundan sonrada olimpiyat hedefimiz için çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz”