Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincan’da motosikletlerin kaldırım işgaline son verildi

Şehirdeki bisiklet ve motosiklet park alanlarında yaşanan sorunlara çözüm getirmek amacıyla kaldırımlara çekilen moto kuryelerin ve motosikletlerin kaldırımlarda ki yerlerine çekilmeleri ile ilgili denetimler arttırıldı.

Şehirdeki bisiklet ve motosiklet

Erzincan’da kalabalığın yoğun olduğu kaldırımlara motosiklet park edilmesinin yoğunlaşması üzerine kaldırımdaki motosikletler Erzincan İl Emniyet Müdürlüğünün yaptığı çalışmalar neticesinde kaldırılıyor. Denetimlerini artıran İl Emniyet Müdürlüğü Şehir içi trafik ayrılan yol kenarlarına park etmeyenlere idari para cezası uyguluyor.

Özellikle Erzincan’ın işlek caddelerinden Fevzi paşa caddesi ve Ordu Caddesi üzerinde yoğunlaşan motosiklet parkları nedeniyle vatandaşlar tarafından çirkin görüntü oluşturduğu iddia edilirken, kaldırımın daralmasına da neden olması tepkilere yol açıyordu. Erzincan Emniyet Müdürlüğü, şehirdeki bisiklet ve motosiklet park alanlarında yaşanan sorunlara çözüm getirmek amacıyla İl Trafik Komisyonu kararıyla, özellikle moto kuryelerin ve motosiklet sürücülerinin yoğun olarak park ettiği bölgelerde düzenlemelere gidilmişti.

Erzincan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ve İl Emniyet Müdürlüğü Şehir içi Trafik ekiplerinin çalışmaları neticesinde kaldırımda yer alan motosikletler için yol kenarlarında belirlenen yerlere çekilmesi sağlandı.

Yapılan uygulama ve denetimlerden memnuniyetlerini ifade eden vatandaşlar artık kolaylıkla kaldırımlarda yürüyebildiklerini uygulamanın ve denetimlerin devam etmesi gerektiğini söylediler. Vatandaşlar çalışmalardan dolayı İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teşekkür ettiler.