Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincan’da kaçakçılara göz açtırılmıyor

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce, il genelinde 5607 SKM suçunun önlenmesi, faillerin tespiti, şüphelilerin yakalanması ve suç unsurlarının ele geçirilmesi çalışmalar yapıldı.

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü

Erzincan Valiliği İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Erzincan il genelinde 5607 SKM suçunun önlenmesi, faillerin tespiti, şüphelilerin yakalanması ve suç unsurlarının ele geçirilmesi amacı ile yapılan çalışmalar neticesinde; U.G. ve Z.Y. isimli şahısların ticari taksi kullanmak suretiyle kendi ikametlerine 5607 SKM suçu kapsamına giren kaçak ürünleri taşıdığının tespit edilmesi üzerine ikametlerinde yapılan aramada; 4 bin 884 adet gümrük kaçağı sigara, 27 adet elektronik sigara, 39 adet nargile tütünü, 20 adet bandrolsüz kıyılmış tütün, 6 kg açık nargile tütünü, 6 adet elektronik sigara likiti ele geçirildi.
Yapılan açıklamada; U.G. ve Z.Y. isimli şahıslar ve ele geçirilen malzemeler hakkında ilgili tahkikat adli makamlarca yürütülmektedir. Kamuoyuna duyurulur” denildi.