Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincan’da 5 şüpheli gözaltına alınırken 3 kişi tutuklandı

Erzincan il Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen denetimler sonucu, 5 şüpheli gözaltına alınırken 3 kişi tutuklandı

Erzincan il Emniyet Müdürlüğü

İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince Erzincan’da TCK 136 (Kişisel Verileri Hukuka Aykırı Olarak Ele Geçirilmesi Suçu) kapsamında Yardım Vaadiyle Kişilerin yeni tip (çipli) kartlarını kopyalayarak kişilerin üzerine Uluslararası Bankacılık hesabı açan şahıslara yönelik sürdürülen çalışmalarda, Erzincan merkezde T.A.(45), B.B.Ç.(22), S.B.B.(20), İ.Ç.F.(19), A.P.(63) isimli 5 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Soruşturmanın devam ettiği çalışmalarda İzmir ve Adana’da E.K.(37), S. Ö.(22), H.M.(48), M.K.(36) isimli şahıslar yakalanarak gözaltına alındı.

Soruşturma neticesinde şüphelilerin ikamet ve araçlarında yapılan aramalarda; 25 cep telefonu, 1 harici bellek, 1 çakar olarak tabir edilen araç sireni ve tertibatı, çok sayıda fatura, fiş ve slipler, çeşitli marketlere ait hediye kartları, GSM operatörlerine ait çok sayıda hat, çok sayıda kimlik kartları ve fotokopileri, isim listelerinin ve kimlik bilgilerinin olduğu çok sayıda kayıtlı doküman ele geçirildi.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından gözaltında tutulan T.A.,B.B.Ç., H.M. isimli 3 şahıs tutuklanarak Erzincan L Tipi Kapalı Cezaevine teslim edildi.

Yapılan açıklamada, “Suç ve suçlular ile ilgili etkin mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir” denildi.