Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincan Refahiye ilçesinde yüzlerce vatandaş iftarda bir araya geldi

Erzincan Refahiye ilçesinde Erzincan Valiliğinin himayelerinde Refahiye Kaymakamlığı tarafından düzenlenen iftar programına yoğun katılım oldu.

Erzincan Refahiye ilçesinde Erzincan

Refahiye kapalı spor salonunda düzenlenen iftar programına Erzincan Vali Yardımcısı Mehmet Emre Canpolat, Refahiye Kaymakamı Halil İbrahim Köroğlu, kurum müdürleri, öğrenciler, vatandaşlar ve davetliler katıldı.

İftar programında yüzlerce kişinin tek bir amacı olan Allah’a razı etmek için hep birlikte aynı sofrada eller semaya açarak dualar ettiler. Yüzlerce kişi aynı iftar sofrasında buluşmanın hazzını yaşadı. Programda ilahiler okundu, dualar edildi.

Palyaçolarında yer aldığı iftar programında çocuklar oldukça keyifli dakikalar yaşarken çocukların yüzlerine çizilen şekillerle mutlulukları gözlerinden okundu. Programda Hacivat Karagöz oyunu katılımcılara neşeli dakikalar yaşatırken eskilere de götürdü.

İftar programına katılan öğrenciler duygularını ifade ederek, Refahiye’de yurtta kaldığımız halde uzun zamandır böyle toplu bir iftar yapmamıştık. Dev bir organizasyon oldu. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz. Öncelikle çok güzel bir iftar oldu. Hep birlikte aile ortamı gördük. Eski ramazanları hatırladık. Çok teşekkür ederiz. Buradan Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu’ya teşekkür ediyorum. Çok teşekkür ediyoruz emeği geçen herkese. Çok güzel birlik ve beraberlik bir masa oluştu. Bizim için de güzel olsu. Herkese hayırlı iftarlar diliyorum.

 İftar programında duygularını ifade eden vatandaşlar ise; Allah devletimize milletimize zeval vermesin. Böyle günler toplu için önemli günler. Beraberliğin doruklara yükseldiği günler. Allah herkese hayırlı ramazanlar hayırlı bayramlar nasip etsin cümle İslam âlemine.

Allah daim etsin devletimize milletimize zeval vermesin. Allah razı olsun çok teşekkür ediyorum”