Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincan OSB büyüyor

Erzincan Organize Sanayi Bölgesinde yeni bir firma daha üretime Start verdi. OSB’ de 9929,85 m² alan üzerinde cam işleme sektöründe yer alan Erzincan Cam San. Ve Tic. Ltd. Şti üretime tüm hızıyla başladı.

Erzincan Organize Sanayi Bölgesinde

Erzincan’ın stratejik konumunun önemine değinen Erzincan Cam San. Ve Tic. Ltd. Şti Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Özdemir “Bunun herkes farkında” Erzincan yatırım için son derece uygun. Doğası, tabiatı, sanayisi, turizmi ve diğer alanlarda gerçekten çok güçlü potansiyeli olan bir ilimiz. Burada böyle bir fabrika kurmanın hem Erzincan ‘ı hem de ülkemize yeni istihdam kazandırılması anlamında büyük önem arz ediyor” dedi.

Erzincan Cam, cam endüstrisinin öncüsü olarak, yüksek kaliteli cam üretimi konusunda uzmanlaşmış bir şirket olduklarını belirten Özdemir; Modern tesisimiz, en son teknolojiyi kullanarak müşterilerimize mükemmel kalitede cam ürünleri sunma taahhüdünde bulunmaktayız. Her stratejik üründe olduğu gibi nitelikli cam ürünlerinde de talebin kendi iç piyasamızdan karşılanmasını arzu ediyoruz.

Erzincan Cam olarak büyük atılımlar gerçekleştirmek istediklerini vurgulayan firma yetkilisi sözlerini yaptığımız çalışmadan bizleri yalnız bırakmayan Erzincan OSB camiasına teşekkür ederek bitirdi.