Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincan İŞ-KUR’ dan hastane işçi alımı ile ilgili açıklama

2023 yılsonunda tamamlanması planlanan 500 yataklı Devlet Hastanesi için il genelinde personel alımı ile ilgili paylaşımların artması üzerine İŞ-KUR il müdüründen açıklama yapıldı. Şuan alım söz konusu değil.

2023 yılsonunda tamamlanması planlanan

Erzincan İl Merkezinde yapımı devam eden ve yılsonu itibariyle tamamlanması planlanan akıllı hastane olarak adlandırılan 500 yataklı Devlet Hastanesi için Personel alımı ile ilgili yapılan paylaşımların artması üzerine Erzincan İŞ-KUR il müdürü Ömer Faruk Çelik’ten açıklama yapıldı.

Sosyal Medya hesapları üzerinden yapılan paylaşımların kesinlikle doğru olmadığını ve alımın şuan için planlanmadığını ifade eden İŞ-KUR il Müdürü Çelik; Kamuoyunda farklı tarihler arasında Sağlık Bakanlığına işçi statüsünde İŞ-KUR üzerinden personel alımı yapılacağına dair söylenti ve paylaşımlar yapılıyor. Ancak bakanlık tarafından herhangi bir alım ile ilgili paylaşım yapılmadığı gibi kurumumuzca da alım ile ilgili bilgilendirme yapılmamıştır. Alım ile ilgili haber ve sosyal medya paylaşımlarına itibar edilmemesini rica ediyorum. Alım söz konusu olduğunda İŞ-KUR tarafından duyurusu yapılacaktır” dedi.