Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincan iki takımıyla Süper Lige yükseldi

Türkiye Badminton Federasyonunun düzenlemiş olduğu Türkiye Süper lige yükselme maçları Samsun ilinde 22-30 Ocak 2024 tarihlerinde gerçekleştiriliyor.

Türkiye Badminton Federasyonunun düzenlemiş

Büyük çekişme ve mücadeleler içinde geçen maçlar sonucu Erzincan’ı temsil eden Erzincan İl Özel İdaresi Spor Kulübü ve Erzincan Türk Telekom Spor Kulübü bütün rakiplerini yenerek 12 takımdan oluşan Türkiye Badminton Süper liginde yer almayı başararak Süper ligde yarışma hakkını kazandı.

Aldıkları bu başarıyla ilgili bilgi veren Milli takım Antrenörleri Murad Sönmez ve Uğur Erçetin: Samsunda birçok büyükşehir takımlarının da yer aldığı büyük mücadeleye sahne olan maçlar sonucu Erzincan’ımızı temsil eden iki güzide takımımız bütün rakiplerini yenerek Süper lige girmeye hak kazandı.

Tüm Türkiye’nin yarışıp 12 takımın yer aldığı Badminton Süper liginde iki Erzincan takımının yer alması çok sevindirici ayrıca Erzincan’ın bu branşta Türkiye’de bir marka haline geldiğinin göstergesi olduğunu ifade ettiler.

Bu başarıda imkanlarını zorlayarak bize her türlü desteği veren Erzincan Gençlik Spor İl Müdürlüğüne Süper lige yükselen Erzincan İl Özel İdaresi Spor Kulübüne ve Erzincan Türk Telekom Spor Kulüplerine çok teşekkür ederiz. İnşallah Erzincan’ımızın Süper lig deki tek branşı olan Badmintonu en iyi şekilde temsil eder diğer branşlara da örnek oluruz”