Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincan Havacılığın Kalbi Olacak

Spor Toto desteğiyle Erzincan doğa sporlarında atağa kalkıyor. Erzincan'a Yamaç Paraşütü eğitim ve atlayış alanları kazandırılarak sporun ve turizmin gelişmesine katkı sağlanacak.

Spor Toto desteğiyle Erzincan

Spor projelerinin hayata hızlıca geçirilmesi adına AK Parti Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman ve Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, Spor Toto Başkanı Mehmet Ata Öztürk’ü ziyaret ettiler.

Ziyarete ilişkin değerlendirmelerde bulunan Erzincan Milletvekili Karaman: “Erzincan Valimiz Doç Dr Hamza Aydoğdu ile, Spor Toto Başkanımız Mehmet Ata Öztürk’ü ederek; spor projelerimiz ile ilgili protokol yaptık. Erzincan’ımıza hayırlı uğurlu olsun.  Gençlik Spor Bakanımız Osman Aşkın Bak’a ve Spor Toto Başkanımıza ilgi ve desteklerinden ötürü; Erzincanlı Hemşerilerim adına teşekkür ederiz.

Gençlerimizi önemsiyoruz; onların, boş zamanlarında doğasıyla güzel Erzincan’ımızda istedikleri gibi eğlenmeleri ve özellikle spor yapmaları için tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz.

Yamaç Paraşütü Sporları için Çakırman Bölgesine; eğitim ve atlayış alanları inşa edilecek. Sporun ve turizmin bu alanda kalkınması sağlanacak. Türkiye Hava Sporları Federasyonu ile iletişim içerisinde projenin spora ve sporcuya uygun sağlıklı yürütülmesi sağlanacak. Sporcularımız müsterih olsunlar. Erzincan havacılığın kalbi olacak.

Yine Tercan İlçemize 1 adet Mahalle Tipi Gençlik Merkezi yapımı ve 5 Adet Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahası yapımı protokollerini de imzaladık. Herşey Erzincan için, elimizden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğiz. Başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere son Başbakan Binali Yıldırım’a, Erzincan Valimiz Hamza Aydoğdu’ya ve emeği geçen herkese desteklerinden dolayı teşekkür ederiz” dedi.