Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincan Belediyesi'nden İsrail ürünlerine boykot!

Filistin’de yaşanan insanlık suçundan sonra Ülke genelinde birçok kurum ve kuruluştan İsrail’e tepki olarak boykot başlatıldı. Başlatılan boykota Erzincan Belediyesi de İsrail’e ait ürünleri boykot etme kararı aldı.

Filistin’de yaşanan insanlık suçundan

İsrail ürünlerinin Erzincan Belediyesince alınması yasaklandı. Filistin’de yaşanan acıların yüreklere her gün daha büyük bir kor olarak düştüğüne vurgu yapan Başkan Bekir Aksun sosyla medya hesapları üzerinden yaptığı açıklamasında şu ifadeleri kullandı; “Zor günler yaşıyoruz. Filistin’de yaşanan acılar yüreğimize her gün daha büyük bir kor olarak düşüyor. Kıymetli hemşehrilerim; bizler zalimin karşısında ne pahasına olursa olsun dik duruşumuzdan, elimizdeki imkânlarla mücadelemizden asla vazgeçemeyiz, vazgeçmeyeceğiz. Acımızı yaşarken mazlum kardeşlerimiz için yapmamız gerekenler var. Bunun farkındayız ve yüksek bir hassasiyetle Erzincan Belediyesi olarak zalim İsrail’e karşı İsrail ürünlerini boykot kararı aldık ve boykotumuzu yüksek düzeyde devam ettiriyoruz. Hamdolsun tüm vatandaşlarımızda da aynı duyarlılık var. Rabb’im bu mübarek günde dualarımızı Filistinli kardeşlerimizin zaferlerine vesile kılsın” ifadeleri yer aldı.

Erzincan Belediyesi tarafından alınan İsrail ürünlerine boykot kararına Erzincan halkı destek vereceklerini belirterek alınan karardan dolayı Erzincan Belediyesine teşekkür ettiler.