Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çevremizi ve doğayı korumak, bizlerin en asil görevlerimizden birisi olmalıdır

5 Haziran Dünya çevre günü münasebetiyle yazılı bir mesaj yayımlayan İYİ Parti Erzincan Merkez İlçe Başkanı Veda Bingöl; “Çevremizi ve doğayı korumak, bizlerin en asil görevlerimizden birisi olmalıdır” dedi.

5 Haziran Dünya çevre

Bingöl yayımladığı mesajında; “unutulmamalıdır ki, sağlıklı çevre ve sağlıklı toplum olmadıktan sonra ekonomik zenginliğin hiçbir önemi olmayacak, dünyada üzerinde bulunan hiçbir zenginlik de, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da asla bir nefes sıhhatten daha önemli bir yere sahip olmayacaktır. Bu sebeple, en azından bu cennet vatanın evlatları olan bizler, temiz çevrenin bize atalarımızdan miras olarak kalmış olmasından ziyade, bizim gelecek nesillere emanetimiz olması gerektiğinin bilincinde olmalı, bu manada gereken her türlü hassasiyeti öncelikli olarak bizler göstermeliyiz.

Çevre tüm canlılar için yaşamsal öneme sahiptir diyen Bingöl, tertemiz bir dünya dileyerek tüm hemşerilerimizin 5 Haziran Dünya Çevre gününü kutluyorum” dedi.

Birleşmiş Milletlerin çevre konusunda gerçekleştirdiği ilk önemli konferans 1972 yılında toplandı. O tarihten bu yana konferansın başlama tarihi olan 5 Haziran “Dünya Çevre Günü” olarak kutlanıyor.