Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çayırlı ilçesi Cennet Pınar Köyü Derneğinden Cumhur İttifakına destek

Erzincan Çayırlı ilçesi Cennet Pınar Köyü Derneğinin düzenlediği tel helva çekimi ve çay muhabbetinde konuşan dernek başkanı Mücahit Polat yerel seçimlerde Cumhur ittifakının Milliyetçi Hareket Partisi adayı Bekir Aksun u destekleyeceklerini söyledi.

Erzincan Çayırlı ilçesi Cennet

Erzincan’da yaşayan Çayırlı ilçesi cennet pınar köyü sakinleri dernek tarafından düzenlenen gecede bir araya geldiler.

Erzincan Belediyesi Aşevinde düzenlenen el helva çekimi ve çay muhabbetine AK Parti Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman, Erzincan Belediye başkanı Bekir Aksun, AK Parti ve MHP il ve ilçe teşkilatları, cennet pınar köyü sakinleri ile davetliler katıldı.

Düzenlenen gecede kısa bir hoş geldiniz konuşması yapan Erzincan Çayırlı ilçesi cennet pınar köyü derneği başkanı Mücahit Polat yerel seçimlerde Cumhur ittifakı olarak Milliyetçi Hareket Partisi adayı Bekir Aksun u destekleyeceklerini söyledi.

Ardından teşekkür konuşmasında Erzincan’ın kardeşliğin şehri olduğuna vurgu yapan Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun; Dernek yöneticimize nazik davetleri için teşekkür ederim. Bizler bugün burada Cumhur İttifakı olarak Milletvekilimiz, il teşkilat başkanlarımız ile birlikte geldik. Cennet Pınar köyü derneğince asırlar boyu devam eden bir gelenek yaşatılıyor. Destekleri için de ayrıca teşekkür ederim” dedi.

Gecede konuşan AK Parti Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman; Malumunuz Erzincan ilimizde seçime Cumhur ittifakı olarak mevcut başkanımız Bekir Aksun ile gireceğiz. Sizlerinde destekleriyle Cumhur ittifakı olarak seçimi en yüksek oyla kazanarak Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye hediye etmek istiyoruz. Burada bizleri bir araya getiren dernek başkanımıza teşekkür ediyorum. Böyle eski bir geleneği sürdürmeleri çok güzel. Bir hayli meşakkat istiyor, emek istiyor. Davetiniz için tekrardan teşekkür ediyorum” dedi.

Dernek üyeleri ve davetlilerin yaptığı tel helva çekimine AK Parti Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman, Erzincan Belediye başkanı Bekir Aksun, AK Parti Erzincan il başkanı Mehmet Cavit Şireci ve MHP Erzincan il başkanı Bilgehan Çağrı Özarslan’da eşlik etti.

Programda tel helva çekimi ile ilgili dernek üyesi Hasan Çalışkan kısa bir bilgi verdi. Tel helvanın ilk önce kaynatılarak mat haline gelinceye kadar su ve şekerin karıştırılmasıyla başladığını söyleyen Çalışkan, yarım çay bardağı limon suyunun eklenmesi sonrası mat halini alan şerbet, kar üzerinde bulunan büyük bir tepsiye dökülerek macun kıvamına getiriliyor”