Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bekir Aksun Yalnızbağ Yerleşkesinde Mahalle halkı ile bir araya geldi

Cumhur İttifakının Erzincan Belediye Başkan Adayı Bekir Aksun, seçim çalışmalarına devam ediyor. Başkan Aksun Yalnızbağ’ da düzenlenen Mahalle toplantısında vatandaşlarla bir araya geldi.

Cumhur İttifakının Erzincan Belediye

Cumhur İttifakı tarafından düzenlenen programa Belediye Başkanı Bekir Aksun, AK Parti İl Başkanı Çetin Özyurt, MHP İl Başkanı Bilgehan Çağrı Özarslan, AK Parti ve MHP Parti yöneticileri, Meclis üyesi adayları ile mahalle sakinleri katıldı.

MHP İl Başkanı Bilgehan Çağrı Özarslan ve AK Parti İl Başkanı Çetin Özyurt’un konuşmaların ardından, Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Bekir Aksun yaptığı konuşmasında şunları ifade etti; “Bizler önce Ülkem ve Milletim diye haykıran, gelecekte kendi arzu ve isteklerini tatmin noktasında hareketetmeyen milletin çıkarlarını ülkenin çıkarlarını ön planda tutan ulvi bir düşüncenin temsilcileriyiz.

CUMHUR İTTİFAKINI SADECE BASİT BİR SEÇİM MODELİ OLARAK DÜŞÜNÜYORSANIZ MUTLAKA YANILIYORSUNUZ.

Cumhur İttifakı sıradan kurulmuş bir ittifak değildir. Ülke çeşitli tuzaklarla uçurumun kenarına sürüklenirken bugün geldiğimiz son noktada Cumhur İttifakı sayesinde sınırlarımızın dışına taşıdığımız terörü inlerinde indirmeye devam ediyoruz. Biz Cumhur İttifakını herhangi birini Belediye Başkanı veya Milletvekili seçmek için kurmadığımızı dünya alem biliyor. Ama içimizdeki nefsine düşkün olanlar hala bunu anlayamadı asla anlayamayacaktır.

Verdiğiniz mücadelelerin şeref ve haysiyetini tatmazsanız eğer, nefsinize uygun hareket etmeye devam edersiniz, yolda kalmaya mahkûmsunuz. Memleket meseleleri gayet net ortadayken, ülkenin her tarafına tuzaklar kurulmuşken kendi ikbalinizi düşünüyorsanız eğer, burada yapmış olduğunuz hatanın bedelini bir ömür boyu çekmeye mahkûmsunuz. Cumhur İttifakını sadece basit bir seçim modeli olarak düşünüyorsanız eğer mutlaka yanılıyorsunuz. Çünkü daha geçmişi çok kısa bir süre olan 2016 yılındaki darbe girişiminde, üzerimizde kimlerin plan yaptığını, kimlerin tuzak kurduğunu, hep birlikte müşahede ettik ve birlikte meydanları doldurduk, o darbeye karşı mücadelenin neticesinde kayıplar yaşadık. Hala 2016’nın uzantılarını bugün gün yüzüne çıkarma gayretinde olanlara gerekli dersi benim halkım verecek. 31 Mart akşamı sandıkları patlatacağız.

BİZ KISA VADELİ KAZANIMLAR PEŞİNDE KOŞAN İLKESİ DÜŞÜNCELERİ OLAN GELECEĞİNİ KISA KAZANIMLARA BAĞLAYAN İNSANLAR DEĞİLİZ.

Biz 31 Mart 2019’da devralmış olduğumuz Erzincan Belediyesi yönetimini bugüne kadar önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben anlayışıyla yönettik ve bugünlere getirdik. Bizim karşımızda alternatif oluşturmaya çalışanların 5 yıldır alkışlamasına rağmen son yirmi günde fitne ve fesat yayarak oralı, buralı diye ötekileştirerek siyaset yapıp kendi geleceklerini iktidara taşıma gayretinde olanları 31 Mart akşamı bu halk bu millet yerle yeksan edecektir.

Biz eğer bu memleketi ötekileştirmiş olsaydık zaten bugün aday değildik. Çünkü yapılan anketler neticesinde Cumhur İttifakının kurmuş olduğu komisyonda aday gösterildik, gösterilme sebebimiz halkın tercihinden başka bir şey değildir. Biz kısa vadeli kazanımlar peşinde koşan ilkesi düşünceleri olan geleceğini kısa kazanımlara bağlayan insanlar değiliz. Biz yıllarca mücadelesini sürdürdüğümüz bir idealin mensuplarıyız. Biz kızıl elmayı hakim kılabilmek için, hayata geçirebilmek için binlerce şehit vermiş bir davanın temsilcileriyiz.

Ben on yaşımdan beri bu kutlu davanın temsilcisi olarak ve yolundan zikzak yapmayan bir kardeşiniz olarak şeref ve haysiyetimizden taviz vermedik, ideallerimizden taviz vermedik, dürüstlüğümüzden taviz vermedik. Bu millet bunu tescilledi 31 Mart akşamı da gerekeni yapacaktır.

MEZHEPSEL YERLERDEN BAKARAK HERKESİN NABZINA GÖRE ŞERBET VERENLERİ BURADAN BİR DAHA UYARIYORUM.

Öyle kendi kendimize yok efendim şuradan alınmadı, buradan alınmadı, şuraya gidilmedidiye mezhepsel yerlerden bakarak herkesin nabzına göre şerbet verenleri buradan bir daha uyarıyorum. Değerli kardeşim kısa vadeli kazanım için memlekette ayrıştırıcı dil kullanmayalım. Varsa senin aldığın bir liste getir de görelim. Ulalar’dan o günkü yönetim anlayışında kaç tane adam aldın, Geçit’ten kaç tane adam aldın listesini ilan et. 5 yıl sen belediye başkanlığı yaptın, 5 yıldır da ben belediye başkanlığı yapıyorum.

SENİN HAYAL ETTİKLERİNİ BEN GERÇEKLEŞTİRDİM.

Senin hayal ettiklerini ben gerçekleştirdim. Senin proje diye düşündüklerini ben bugün hayata geçirdim. Kızılay Hocabey Projesine bir mini maket yaparak masa üzeri kadar, Erzincan Belediyesi’nin koridorlarında yıllarca gezdirdiniz, ben binaları dikerek icraatımı gerçekleştirdim.

300 TANE ÇALIŞANA TAHAMMÜL EDEMEDİN.

Siz kısa vadede iktidarın tüm nimetleri sizde olmasına rağmen 300 tane çalışana tahammül edemedin. Sabahın birinde kalkıp 300 arkadaşımız bir başka kurumda kendini buldu ve bunların ücretini ödeyemedin ama biz Bin 500 tane aldık. Tazminatını ödemeye gücünüz yetmeyecek diye başka kurumlara taşıdınız onları. 20 yıl 25 yıl emeği olanlar sabah kalktığında başka kurumlarda kendini buldu. Biz ise bünyemize aldığımız 1500 e yakın dolaylı, dolaysız elemanın hem ücretini peşin ödüyoruz, hem de bünyemizde barındırıyoruz.

İsim vermek bize yakışmaz ama buradan ilan etmek bizim asli görevimiz. Ulalar’dan alınanı mı soruyorsun gel listesini verelim, Geçit’ten alınanımı soruyorsun gel listesini verelim. Yalnızbağ, Çukurkuyu, Kavakyolu’ndan alınanlarımı soruyorsun. Senin hayal edemediğin kadar aldım güzel kardeşim. Hiç birinede bana oy verip vermeyeceğini sorgulamadım. Sadece bunun işe ihtiyacı var mı, yok mu diye ona baktık. 100 e yakın Lisans mezunu Mimarını, Mühendisini, Şehir Plancısını istihdam ettim. Erzincan Belediyesi’nin çıtasını yükseltmek için yaptık. Onun için biz bu emeği, bu yüreği bu iradeyle ortaya koyduk.

KİMSEYE ÜSTTEN BAKMADIK.

Biz sen şucusun bucusun diye hiçbirine bakmadık. Bizi ziyaret eden herkes bilir ayakta karşıladık, ayakta uğurladık. Kimseye üstten bakmadık. Bu halkın içerisinden sizin bir evladınız olarak sizleri karşıladık, misafirperverliğimizi gösterdik, Allah’ın izniyle önümüzdeki 5 yılda göstermeye devam edeceğiz” dedi.