Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Altınoluk; Halkın vekili olmak için bağımsız aday oldum

Büyük Birlik Partisi eski il Başkanı Tolga Altınoluk Erzincan’dan bağımsız milletvekili adaylığını açıkladı.

Büyük Birlik Partisi eski

BBP Erzincan eski İl Başkanı Tolga Altınoluk, Erzincan’da reklam panolarına Ankara’da öldürülen eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş için billboardlarda ve sosyal medyasında taziye mesajı yayınlamıştı. Büyük Birlik Partisi Genel Merkezi, taziye yayınlayan Erzincan İl Başkanı Tolga Altınoluk’u görevden almıştı. Altınoluk Erzincan’da bağımsız milletvekili adayı oldu.

Bağımsız Milletvekili adayı Altınoluk yaptığı basın açıklamasında “Kıymetli hemşerilerim, Ve aziz yol arkadaşlarım. İçinizden biri olarak Erzincan’ın sahipsizliğini, yalnızlığını sizin gibi içinde dert eden biri olarak 28. Dönem milletvekilliği seçimlerinde Bağımsız Milletvekili adayı olma kararı aldım. Siyasilerin halkın fikirlerini hiçe sayarak yaptığı dayatma adaylara karşı, halkın adayı olarak yola çıktım. Erzincan’dan bi haber seçim zamani memleketi hatırlayan vekillere karşı, halkın adayı olarak yola çıktım. Vekilliği kendine ve çevresine rant kapısı olarak gören vekillere karşı, halkın adayı olarak yola çıktım. Milletvekili fikrini namusu bellemeli ve namusunu Erzincan’a azık edebilmelidir. Devletin, milletin kendine sağlamış olduğu izzeti itibarı kendini zenginleştirme imkânına dönüştürmemelidir. Milletin ümidinin bitmeye yüz tuttuğu zamanlarda milletin umudu olmayı başarıyorsa, bu başarıyı kuvvete, kudrete, sonra iradeye, sonra adalete ve başarıya dönüştürebiliyorsa, Milletvekilidir, Vekil adayı ümit haline gelmiyorsa o zaman adayı sorgulamak gerekir. Kendisini Ümit haline getiremeyen bir Milletvekili olmaz, Ümidi yöneten olmalı. Çünkü Ümidi olanlar milletin kılavuzu olurlar, böyle olursa millet itibarları onlara hizmet imkânı verir. Millet layık olanı layık olan yere getirmelidir. Hepimiz kendi işimizi yaptırırken liyakatli olan adamı çok rahat buluruz. Vekillik mevzu bahis olunca taraftar aranıyor. Biz Erzincan’ı kim yönetsin derdinde değiliz, Biz Erzincan’ı ne yönetsin iddiasındayız. Erzincan’ı ahlak yönetsin, Erzincan’ı zarafet yönetsin, milletinin malını her şeyden aziz bilme ahlakı yönetsin. Erzincan’ı kendi yanı, yandaşını kayırmak değil, hak edeni hak ettiği mevkie getirme sorumluluğu yönetsin.

Seçim zamanı halka dokunacak kadar yakın vekil olduktan sonra bir telefonla bile ulaşılamaz olan vekillere karşı, halkın adayı olarak yola çıktım. Vekili olduğunu unutup kendini milletin yerine koyan hatta kendini bu asil milletin üstünde gören vekillere karşı, halkın adayı olarak yola çıktım. Bakan, Başbakan, Cumhurbaşkanı çıkarmış devletine sonuna kadar sadık cefakâr insanların yaşadığı bu şehir olması gereken yerde değildir. Vizyonsuzluklar ve küçük hesaplar neticesinde şehrimiz olması gereken yerden gün ve gün uzaklaşmaktadır. Erzincan yatırım yapılan bir şehir haline gelmelidir. Yatırım yapan insanlar desteklenmeli siyasi veya şahsi çıkarlar göz ardı edilmelidir. Gençlerin yarınlara umutla bakabileceği bir şehir olmalı Erzincan. Biz bu şehrin göç veren değil göç alan bir şehire dönüşmesi insanların huzur içinde mutlu yaşayabileceği bir yer olması için mücadele edeceğiz. Bu kapsamda yapılacak çalışmalar, alanında uzman kişilerden oluşturulmuş olan ARGE ekibimiz tarafından yapılmaktadır. Seçim sürecinde siz kıymetli hemşerilerimiz ile paylaşılacaktır

Genç ve kaliteli bir ekiple yola çıktık İnançlıyız, azimliyiz çalışkanız her şeyden önemlisi

Erzincan aşığıyız. Siyasi gücümüz, paramız arkamızda güçlü sermayeler yok tek sermayemiz tertemiz geçmişimiz tek gücümüz ise siz kıymetli Erzincanlılarsınız.

Başaracağımıza olan inancımız tamdır. Daha yaşanılır bir Erzincan için desteğinizi bekliyor. Saygılar sunuyorum” dedi.

Konuşmasının ardından tebrikleri kabul eden Bağımsız milletvekili adayı Altınoluk; katılımcılara teşekkür ederek durma zamanı değil artık sıkılmadık el bırakmama zamanı” dedi.