Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincan'a 2 Yeni Fabrika

Erzincan'da yeni bir marka oluşturacağız yeni bir marka ile birlikte Kızılay'ın amblem ile birlikte yeni bir fabrika kurulacak diyen, Erzincan Kızılay şube başkanı Burak Mumcu Erzincan’a yapılan süt fabrikası ve maden suyu işletmesi hakkında bilgiler verdi.

Erzincan'da yeni bir marka

Kızılay şube başkanı Burak Mumcu yaptığı açıklamasında “Kızılay Bizim için de aslında çok önemli ilimiz içinde çok önemli bir kuruluş.  Bu kuruluşumuz İçinde çeşitli faaliyetler yürütmekteyiz, çeşitli kar amacı güden faaliyetlerimiz var hem de insani yardım anlamında çeşitli faaliyetler yapmaktayız. İlimizde çok büyük bir fabrika var. Başta ilimizin büyüğü Binali Bey’e teşekkür etmek istiyoruz, bu fabrikanın elimizde olması çok önemli. Mineralli su işletmesinden kar edilen tüm gelirler Kızılay yardımlarında kullanılıyor, son günlerde Erzincan belediyemize ait ikinci fabrikamızı da suyunu Erzincan belediye ihalesine girerek Erzincan Kızılay olarak ihaleye aldılar. 

Malumunuz Kızılay 1 Nisan itibariyle maden suyu işletmeleri içecek A.Ş olarak Anonim Şirketi olarak dönüştürdü. Halkımız bunu merak ediyordur.  Bunun buradan bilgisini vermek istiyorum diyen Mumcu, “şimdi yeni su hattı çekilecek, yeni bir fabrika kurulacak ve yeni fabrika ile birlikte farklı bir marka ki bu markanın adı Erzincan Kızılay şubesi olarak Ekşi su olarak önerdik, ekşisi olmasını istedik.  İçinde Erzincan’ın çift başlı kartalı, Erzincan logosu tamamının üzerinde olacak yani Erzincan’da yeni bir marka oluşturacağız yeni bir marka ile birlikte Kızılay’ın amblem ile birlikte yeni bir fabrika kuracak.

Fabrika ile ilgili çalışmalar yapıyoruz, şu an su attığımızı son tarihten çekmek için gerekli çalışmaları yapıyoruz fabrikamızın depolama alanını büyütmek için Akyazı bölgesinde yeni çalışmalarımız da devam etmekte. Bu çalışmaların bitmesiyle birlikte Erzincan maden suyumuz faaliyete geçmiş olacak. İki fabrika birlikte iki farklı Mamul olarak üretime geçecek ve satış kısmı da gerçekleşmiş olacak.

Bunun yanında Erzincan’da çok güzel bir birliktelik ile organize sanayi bölgesinde valimizin önderliğinde Ticaret odamız,  Erzincan belediyemiz ve damızlık sığır yetiştiricileri birliği ile birlikte bir süt fabrikası kuruluyor diyen Mumcu,  Bu süt fabrikasının tamamını ile günde 40 ton süt işleme düşünüyoruz.  Bununla ilgili içecek A.Ş Genel müdürlerimiz buraya geldi, incelemelerini yaptılar fabrika hızla devam etmekte İnşallah bittikten sonra da Kızılay’ın çok güzel bir süt işleme tesisi oluşacak ve ürünlerini sadece Kızılay amblemi ile satacak.  Bununla ilgili de Erzincan Çiftliği olması konusunda Bir şubemiz olarak gerekli girişimlerde Kızılay bulunduk, genel merkezimize Kızılay Erzincan manzarasında yetişen peyniri, tereyağını, işlediğimiz tüm Mamulleri İnşallah tüm Türkiye’mizin yurtdışındaki pazarlara da açılarak devam etmek istiyoruz. Erzincan Kızılay şubesi olarak çadır merkezimiz olsun, Rehabilitasyon okulumuz olsun, bu çalışmalarımıza hızla devam ettiriyoruz.

Bu çalışmaların halkımızın destekleri ile devam edecek diyen Mumcu, Kızılay hepimizin Bizler sadece temsili olarak 3’er yıllığına göreve geliyoruz tüm yönetim kurulu olarak ben buradan Türk Kızılay’ının 151 yılını kutluyorum” ifadelerini kullandı.