Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bedir Limon’a Büyük Destek

Yoğun bir katılımla gerçekleşen ve mevcut başkan Bedir Limon’un tek liste halinde girdiği Erzincan Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası 2022 Yılı seçimli Olağan Genel Kurulunda
Birlik Başkanı Bedir Limon yeniden seçildi.

Yoğun bir katılımla gerçekleşen

Özel bir salonda gerçekleştirilen seçimli olan genel kurulun Divan Kurulu Başkanlığını Birlik Başkan Vekili Namık Polater yaptı. Genel kurul, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından 2018-2019-2020-2021 faaliyet raporu okunarak ibra edildi ve seçimlere geçildi.

Genel kurulda  kısa bir teşekkür konuşması yapan Erzincan Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası başkanı Bedir Limon katılımcılara teşekkür ederek başladığı konuşmasında, “1954 yılında kurulan Erzincan Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odasına şimdiye kadar hizmeti geçen değerli başkan ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür eder, bu arkadaşlarımızdan Ahirete intikal edenlere Allah’tan rahmet, hayatta olanlara sağlık, sıhhat ve afiyet dilerim.

2021 yılını geride bırakırken 2022 yılının tüm dünyaya, insanlığa ve şoför esnafımıza hayırlar getirmesini diliyorum. Oda olarak nakliye, Minibüsçü, servis aracı işletmecileri, özel halk otobüsçü, taksici, oto galeri ve kiralama ile şoför esnafı olarak geniş bir aileyiz. Bu amaçla geçtiğimiz dönem içerisinde, üyelerimize sürekli hizmet vermek, yol göstermek, onlara yardımcı olmak amacıyla, gece gündüz demeden hep birlikte uğraş verdik. Başta kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ve ilgililerle görüşerek üyelerimizin sorunlarına çözüm bulmaya çalıştık. Ancak 2020 yılının başlarında, Korona virüsün tüm dünyada küresel bir tehdit durumuna gelmiş olması nedeniyle, tüm dünyada olduğu gibi Ülkemiz genelinde de koruyucu bir dizi tedbirler alınmış, alınan bu tedbirlerden en çok etkilenen sektörlerin başında ulaşım sektörü ve esnafımız yer almıştır.

Okulların kapanması ile servis araçlarının hiç çalışmamış, özel halk otobüsleri ve minibüs işletmecileri kısmi olarak çalışmış ancak ekonomik yönden kötü bir dönem geçirmişlerdir. Bu olumsuz dönemden diğer esnaflarımız da etkilenmiştir. Oda olarak Federasyon ve Konfederasyon nezdinde ilgili bakanlıklar ile yapılan girişimler neticesinde esnafımızın PANDEMİ sürecini en az hasarla atlatmasını sağlamaya çalıştık. PANDEMİ süreci halen devam etmekte olup esnafımızın bundan sonrada süreçten en az etkilenmesi için çalışmalarımız artarak devam edecek.

Acısı ve tatlısıyla 4 yılı geride bıraktıklarını söyleyen Limon, “bu süre zarfında çeşitli faaliyetlerimiz ve etkinliklerimiz oldu. Ulusumuzun bu müstesna kesimini oluşturan en asil duygunun insanı şoför ve nakliyeci esnafının en büyük karar organı oda genel kurulumuzun tüm şoför esnafımıza hayırlar ve bol kazançlar getirmesi en büyük temennimizdir. Görev yaptığım süre boyunca desteklerini esirgemeyen yönetim ve denetim kurulu üyelerime, odamızın gene sekreteri ve personelimize, 16 yıldır her daim yanımda olan siz değerli meslektaşlarıma çok teşekkür ediyorum. 2018 yılında yapılan birlik seçimlerin de Esnaf Odaları Birlik başkanlığına seçilerek görevimi icra ederken sizlere daha iyi hizmet verme şanssını buldum. Yine uygun gördüğünüz takdirde yeni dönemde de tecrübemizle, ekibimizle sizlere daha iyi hizmet nasıl verilir onun çaba ve gayreti içerisin de olacağız. Katılımlarınızdan dolayı çok teşekkür ediyorum. Genel Kurulumuz hayırlı olsun” dedi.

Erzincan Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası başkanı Bedir Limon’un konuşmasının ardında gerçekleştirilen seçimde katılımcı üyelerin tamamının oyunu alarak yeniden başkan seçildi. 5.kez başkan seçilen başkan Limon’a yoğun ilgi gözlerden kaçmadı.