Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kadın Dayanışma ve Sosyal Yardımlaşma Derneğinden iftar etkinliği

Yaklaşık 1 yıl öncesinde kurulan ve faaliyetlerini sürdüren Kadın Dayanışma ve Sosyal Yardımlaşma Derneği tarafından ihtiyaç sahibi ailelere ve depremzedelere yönelik iftar yemeği verildi. İftar yemeğine yoğun katılım oldu.

Yaklaşık 1 yıl öncesinde

Özel bir lokantada düzenlenen iftar programı etkinliğine Kadın Dayanışma ve Sosyal Yardımlaşma Derneği başkanı Züleyha Turan, Yönetimi, dernek üyesi kadınlar ile depremzede aile ve ihtiyaçlı aileler katıldı.

Düzenlenen iftar programı ile ilgili konuşan Kadın Dayanışma ve Sosyal Yardımlaşma Derneği başkanı Züleyha Turan; yaklaşık bir yıl öncesinde kurulduk. Kuruluş amacımız ihtiyaçlı ailelere ulaşarak ihtiyaçları noktasında yardımcı olmak. Bizlerde bugün iftar programında hem depremzede aileleri, hem de ihtiyaçlı aileleri bir araya getirerek birlikte olduk. Malumunuz önümüzde bir seçim var. Bu seçimin de önemine vurgu yaparak Cumhur ittifakının yanında olmamız gerektiğine işaret ettik. İnşallah bundan sonra da bu tür çalışmalarımız devam ettireceğiz. Ramazan ve yaklaşan bayramımız şimdiden hayırlı olsun” dedi.