Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincanlı İşadamı Turan Araz Hayatını Kaybetti

Matbaa ve İş Sektörünün tanınan ve sevilen ismi, Erzincanlı hayırsever işadamı Turan Araz’ın İstanbul’da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybettiği öğrenildi.

Matbaa ve İş Sektörünün

Edinilen bilgiye göre bazı rahatsızlıkları bulunan ve bir süredir tedavi gören Araz’ın geçtiğimiz Çarşamba günü akşam saatlerinde vefat ettiği bildirildi. Merhum Araz’ın cenaze namazı Perşembe günü Eyüp Sultan Camiinde kılındı ve Eyüp Sultan aile kabristanına defnedildi. Cenazeye İstanbul iş dünyasının bir çok isminin yanı sıra Araz’ın oğulları Serkan Araz ve Sercan Araz, ailesi, sevenleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Erzincan – Refahiyeli olan Araz, uzun yıllardır matbaa ve matbaa makineleri sektöründe önemli yatırımlara imza attı. 
Merhum Turan Araz, kendisinin yaptırdığı ve geçtiğimiz yıl Ekim ayında Refahiye’de hizmete açılan Cemevi’nin açılış töreninde son başbakanımız Binali Yıldırım ile birlikte bulunmuşlardı. 
MATBAA SEKTÖRÜ’NÜN ACI KAYBI
1950 yılında Erzincan’ın Refahiye ilçesinde doğan Turan Araz, İstanbul’da uzun yıllar çalışma hayatını sürdürdü. Özellikle matbaa makineleri sektöründe büyük hizmetlere imza atan Araz, bünyesinde çalıştırdığı bir çok kişiye de iş imkanı sağlamış oldu. Uzun yıllar boyunca Türkiye’nin ve dünyanın bir çok bölgesiyle çalışan Araz, matbaa sektöründe İstanbul’da en önemli isimlerin başında geliyordu.