Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincan AİHL ’den İhtiyaçlı öğrenciler yararına kermes

Erzincan Anadolu İmam Hatip Lisesinde, maddi durumları elverişli olmayan öğrenciler ile depremzede öğrenciler yararına kermes açıldı.

Erzincan Anadolu İmam Hatip

Okulun kapalı spor salonunda açılan kermeste, öğrenciler ve aileleri tarafından yaptıkları yöresel yemek ve tatlılar arkadaşlarının yararına satışa sundular.

Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun ve İl Milli Eğitim Müdür Vekili Murat Demir’in katılımları ile açılışı yapılan kermese Milli Eğitim Müdür yardımcıları, şube müdürleri, okul müdürleri, STK temsilcileri, öğrenciler ve velileri katılım sağladı.

Düzenlenen kermeste elde edilen gelirlerin ihtiyaçlı öğrenciler ile depremzede öğrencilere gönderilmek üzere düzenlenmiş olmasının mutluluk verici olduğunu ifade eden Erzincan belediye başkanı Bekir Aksun, emek veren öğrenci ve ailelerine teşekkür etti.

Erzincan Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından geleneksel hale getirilen kermesin açılışını yaptıklarını belirten İl Milli Eğitim müdür vekili Murat Demir; Çok güzel bir faaliyet oldu. Buradan özellikle okul idaremizi tebrik ediyorum. Öğrencilerimiz ve aileleri ihtiyaçlı öğrenciler ve Deprem sonrası kardeş okul belirledikleri depremzede öğrencilere yönelik okulumuz kapalı spor salonunda bir kermes düzenledi. Öğrencilerimiz ve aileleri tarafından yapılan yöresel yemek ve tatlılar katılımcılara ikram edildi. Çok yüksek bir katılım oldu. İnşallah iyi bir gelir elde edilir ve bu gelir ihtiyaçlı öğrencilerimize ve depremzede öğrencilerimize katkı sağlamış olur. Herkese teşekkür ederim” dedi.

İhtiyaçlı arkadaşları için düzenlenen kermese katkı sağladıkları için mutlu olduklarını belirten öğrenciler, İnşallah biriken paraları Elazığ ilinde belirlediğimiz kardeş okulumuzda ki ihtiyaçlı öğrencilere destek amaçlı gönderilecek. Bizlerinde küçükte olsa katkımızın olması mutlu etti” dediler.